Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Servicii avocatiale complete insumand asistenta, consultanta si reprezentare juridica prin avocatii nostri colaboratori

Reprezentarea in Instanta - plan drept procesual - a clientilor se face doar pe baza de contract de asistenta juridica incheiat de clienti direct cu un avocat inscris in Tabloul oficial al UNBR , conform deciziei nr. 9 din aprilie 2016 a ICCJ.

Avocatii nostri colaboratori sunt membri ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, si fiecare din cei 400 de specialisti ai nostri prezinta prin vasta lor experienta, garantia succesului pentru dvs. in orice fel de litigii , acoperind orice problema de interes sau serviciu pe care il veti solicita acestora. Apelati acum cu incredere la serviciile lor, fara sa trebuiasca sa platiti nici un fel de abonament sau alta taxa, afara de costurile directe pentru serviciile solicitate si prestate.Datorita faptului ca acesti avocati sunt raspanditi in toata Romania, ei sunt gata sa va rezolve si preia orice problema, direct la dvs. acasa! Si sa va reprezinte la orice instanta de judecata din Romania.

Agentie de colectare debite, Urban si Asociatii va invita sa va informati online asupra ofertelor sale de recuperare datorii, vanzari creante sau servicii de management in Romania si in strainatate.