Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Softuri de gestiune a colectarii debitelor, Softuri destinate agentilor de vanzari, Softuri destinate avocatilor

Urban & Asociatii, lider de piata in domeniul recuperarii de creante va propune spre analiza softul profesional de recuperare debite Urban Debts Collector. Softul propus de catre Urban & Asociatii este conceput in scopul de a va ajuta sa colectati debitele neincasate, imbunatatind incasarile si minimalizand costurile Dvs.

Avand in vedere experienta noastra in recuperarea de debite si succesul nostru in acest domeniu, stim ce va trebuie pentru ca Dvs. sa aveti succes. De aceea va propunem acest soft de colectare debite - foarte usor de utilizat, care va maximiza profitul Dvs.

Urban Planificator Recuperare

Cel mai avansat si complet soft dedicat activitatii de colectare a debitelor; este extrem de usor de folosit si angajatii dvs. care se ocupa de colectarea debitelor nu trebuie sa aiba studii juridice sau economice; oricine poate sa lucreze pe acest soft care in plus, va confera si posibilitatea de inregistrare si inmagazinare pe serverul companiei dvs. [ va putem oferi servicii de implementare a acestor solutii tehnice si informatice ] a tuturor documentelor care ies din firma dvs. si intra in activitatea de colectare a debitelor

Urban Planificator Marketing

Cel mai complet si fiabil soft menit sa serveasca gestiunii si cresterii eficientei Departamentului de Marketing al companiei dvs. este extrem de usor de folosit de catre agentii de vanzari, se poate acces prin intermediul serverului companiei de la orice adresa de IP, si cuprinde gestionarea infiormatiilor precum si inmagazinarea prin scanare a documentelor realizate sau culese in teren de catre agentii dvs. de vanzari; Ambele softuri ofera administratorilor si rapoarte extrem de utile destinate calcularii si gestionarii randamentului fiecarui angajat a carui munca poate fi evaluata zilnic;

In cazul in care sunteti interesat de acest software, va putem trimite un demo astfel incat Dvs. sa il puteti incerca si sa va convingeti de utilitatea lui.

Grupul de firme Urban si Asociatii propune servicii de colectare creante, stocare si arhivare a documentelor necesare bunei desfasurari a activitatilor din cadrul unei companii. Alegeti specialistii nostri in colectare debite pentru rezultate imediate!