Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Raporteaza o frauda

Incepand cu aprilie 2007 , grupul de firme Urban si Asociatii ofera in mod gratuit posibilitatea pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania, sa raporteze sub protectia anonimatului [noi vom face aceasta raportare pentru dvs] orice frauda, infractiune, escrocherie sau inselaciune financiara catre autoritatile fiscale, administrative si penale din Romania intre care mentionam: Parchet, Politie, Garda Financiara, Garda de Mediu, ANAF, APC, ANSV.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail la adresa raporteaza.frauda@urbansiasociatii.ro si trimite-ne explicatia situatiei impreuna cu documentele doveditoare ale sustinerilor tale, scanate; Noi vom inregistra reclamatia ta si o vom trimite spre analiza autoritatilor; Indata ce vom avea un raspuns ti-l vom trimite prin e-mail.

In acest fel vrem sa fim mai aprope de orice persoana din Romania care vrea sa lupte cu fraudele, tepele si coruptia din tara noastra.

Te asteptam si te rugam sa fii cat se poate de convins de faptul ca suntem alaturi de tine; Daca ai opinii si vrei sa le comentezi impreuna cu alti "patiti" fa-te acum membru in familia www.urbaNNews.ro unde vei schimba impresii si pareri inclusiv cu specialisti in domeniu.

Specializata in activitatea de recuperare debite, compania Urban si Asociatii va pune la dispozitie proceduri de colectare a datoriilor adaptate nevoilor dumneavoastra. Profitati de experienta noastra in servicii de recuperare creante cumparari si vanzari de creante in Romania.