Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
poze ilegale
GDPR

Oferta speciala

best deal recuperare

Luna Iunie aduce la Urban si Asociatii o serie de oferte speciale :

- Servicii de recuperare debite personalizate si complete, la care comisionele succes sunt adaptate pentru a corespunde nevoilor tale adica platesti doar daca si cand iti recuperezi banii;

- Acces rapid la informatii despre partenerii tai de afaceri; intereseaza-te ce fac acestia inainte sa te trezesti ca si-au cerut insolventa - La fiecare contract de mandat incheiat cu Urban & Asociatii beneficiati GRATUIT de un cont la Vrajitorul.eu !

- MONITORIZARE INSOLVENTA prin Vrajitorul.eu la un pret promotional ! Acest serviciu va permite sa monitorizati zi de zi daca firmelor cu care colaborati li s-a deschis procedura insolventei. Puteti primi fie toate firmele intrate in insolventa intr-o anumita zi, fie putem aplica anumite filtre dupa CUI.

- Asistenta si indrumare daca esti sufocat de datorii si vrei ajutor in relatia cu creditorii tai - oferim solutii pentru problemele cu privire la datoriile pe care le ai, cât mai curând posibil.


Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro sau sa completezi formularul de contact de aici si te contactam imediat.

Esti sufocat de datorii?

Creditorii iti cer sa le platesti banii si nu stii cum iesi din situatia grea in care ai ajuns ?

Noi te putem ajuta acum, sa iti negociezi plata datoriilor.

Daca esti interesat sa primesti ajutorul nostru scrie-ne la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro

ROMSTRADE risca de devina un deja-vu al falimentului de la Mic.ro

Romstrade are deja BO refuzate de peste 18 mil euro in 2012. Cu toate acestea creditorii, si managementul creditorilor continua sa presteze servicii si sa livreze produse in sistem similar cu ideea de a sui un tanc de 30 de tone pe gheata unui lac care are 1 cm grosime.. trendul este prostia romaneasca si delasarea managerilor sau a majoritatii lor [ fara suparare! ] ; Imi aduc aminte ca patru luni inainte ca Patriciu sa pravaleasca in faliment MIC.RO am urlat la luna , le spuneam creditorilor ca Mic.ro se va duce la groapa, le spuneam sa verifice bonitatea Mic.ro la mine pe www.Vrajitorul.eu si au REFUZAT! Mereu mi se spunea inclusiv de la firme uriase ca sunt eu nebun si Mic.ro nu are cum sa se duca...ei bine acum NIMENI nu isi mai ia banii. Ma intreb, actionarii aia ai acestor firme creditoare care au pierdut 300 mil euro de ce pastreaza managementul care in mod inconstient, fara sa dea doi bani pe preventie,au provocat aceste pierderi uriase continuand sa livreze marfa la Mic.ro??? 
Ce sa faca acum agentii de colectare debite, avocatii, executorii sau lichidatorii la Mic.ro? Baietii nu aveau nimic in proprietate, totul era in leasing [ similar si la Romstrade ] asa ca nu exista nimic de executat, si vad ca sunt multi manageri care au tupeul sa spuna ca incapabili sunt cei care nu reusesc sa le recupereze banii...Dar faptul ca ei dadeau marfa la Mic.ro desi era clar ca ingroapa banii in Putul lui Ivan, cum se numeste ? Sau ca au avut incredere prosteasca in faptul  [citez dintr-un asemenea manager al unei firme creditoare pe care actionarii inca il tin acolo sa le produca pierderi ] : " ...esti navi d-le Urban, pai crezi ca isi permite o personalitate ca Patriciu sa falimenteze???.." e uite ca si-a permis. Si a ramas cu banii creditorilor, managerul asta ia in continuare vreo 5000 euro pe luna, si totul continua asa pana la urmatoarea teapa gen Mic.ro..

Care sunt pasii pentru reducerea cu 90% a tepelor?

Probabil va intrebati care sunt cele mai la indemana metode pentru a preveni incidentele de plata intr-o companie. Ei bine, este extrem de simplu, facil si necostisitor.

Aveti la indemana urmatoarele unelte:

 • VERIFICAREA COMPANIEI cu ajutorul aplicatiei Vrajitorul.eu. Aveti acces online la toate situatiile financiare ale firmei, aflati daca este in insolventa sau are procese deschise impotriva ei, gasiti date de contact si date despre asociati/administratori/persoane de contact, aflati ce bunuri detine, restante la bugetul de stat si multe alte informatii utile
 • RAPOARTE DE BONITATE, pe baza de CUI. Cu ajutorul acestui serviciu, primiti pe email in format PDF informatii vitale despre firma pe care o verificati: rating financiar, limite plati, Incidente bancare (CIP), daca este in insolventa, Recom.
 • MONITORIZARE INSOLVENTA. Acest serviciu va permite sa monitorizati zi de zi daca firmelor cu care colaborati li s-a deschis procedura insolventei. Puteti primi fie toate firmele intrate in insolventa intr-o anumita zi, fie putem aplica anumite filtre dupa CAEN, CUI.

Asadar, este facil sa fiti informat si sa PREVENITI eventuale debite neincasate.

De asemenea, nu uitati:

 • La orice comanda pentru oricare din serviciile de mai sus, clientii Urban & Asociatii se bucura de o reducere de 20% si cu siguranta o scadere cu 90% a riscurilor. 
 • De la 01 Noembrie 2012 fiecare client care si-a verificat debitorii cerand RAPOARTE DE BONITATE, va primi de la Urban & Asociatii o reducere cuprinsa intre 20-50% din comisionul la care se incadreaza.
 •  

Daca doriti mai multe informatii, fiti liberi sa ne contactati la T: 031.805.65.07 / M: 0731.610.074 / 0731.610.049, conturi@vrajitorul.eu

 

PROMOTIE aniversara 19 ani!

La un contract semnat cu U&A, primesti GRATIS verificarea unei companii la alegere
Intrucat in noiembrie 2012, Urban si Asociatii implineste anul 19 de existenta si intra in anul 20, am decis sa va oferim tuturor celor care incheiati un contract cu compania noastra o promotie speciala constand in primirea GRATIS a unui raport despre oricare companie doriti dvs. pentru fiecare contract incheiat cu compania noastra.
Va dorim afaceri sigure si va invitam sa nu uitati: verificarea prealabila si periodica a partenerilor de afaceri va PREVINE intrarea in situatii de neincasare a banilor dvs.

Este mai IEFTIN sa iti verifici la Vrajitorul.eu partenerii de afaceri decat sa cheltui apoi bani in tribunale!

PROFITA ACUM!

Late collection

Urban si Asociatii deruleaza programul " Peste 3 ani vechime"

Departamentul de LATE COLLECTION al agentiei de colectare debite Urban si Asociatii promoveaza un proiect care vine in ajutorul celor care detin titluri de credit si creante impotriva unor debitori care au peste trei ani vechime adica sunt dincolo de termenul de prescriptie al posibilitatii de a fi actionati in judecata.

Impreuna cu baza de date si informatii despre credite si debite VRAJITORUL.eu includem in baza de date la care au acces peste 50000 de companii din Romania [ banci, companii de telecomunicatii, retail, leasing, asigurari] un numar de peste 4,4 milioane de creante impreuna cu datele legate de debitorii care nu le-au achitat, astfel incat posibilitatea acestora de a mai contracta ale credite, servicii , produse sa fie conditionata de plata acestor creante prescrise, pe principiul ca orice serviciu sau produs pe care l-ai cumparat trebuie sa il achiti in cadrul normalitatii si disciplinei economice.

Programul derulat de Urban si Asociatii este inspirat de un program derulat cu un succes extraordinar in UK. Programul britanic a fost un succes total, intrucat in primul rand toate creantele si creditorii au fost inscrisi intr-o baza de date similara Vrajitorul.eu, la care aveau acces bancile, operatorii telecom, care aveau posibilitatea sa cunoasca trecutul financiar al unei persoane fizice sau juridice [ si al actionarilor persoanelor juridice ] care nu si-au platit datoriilor, avand posibilitatea de a decide sa le nu ofere servicii, plata in rate, sau alte facilitati de plata din cauza riscului de neplata prezentat.

Toti cei interesati sa predea echipei Urban si Asociatii creantele mai vechi de 365 de zile sunt asteptati sa ne scrie la adresa vanzari@urbansiasociatii.roOferta indeplinire formalitati

La 1 septembrie 2012 va intra in vigoare atat Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, cat si Codul de procedura civila.

Odata cu noua legislatie, toate societatile comerciale devin „societati”, implementarea acestei prevederi implicand modificarea actului constitutiv al firmei.

Iata ce spune textul de lege - art. 79 din Legea nr. 76/2012:

„In termen de 2 ani de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, societatile inregistrate in registrul comertului care au in denumire sintagma "societate comerciala" sunt obligate a efectua demersurile necesare inlocuirii acestei sintagme cu termenul "societate". Pana la finalizarea acestor demersuri, societatea poate functiona cu denumirea inscrisa in registrul comertului la data intrarii in vigoare a prezentei legi. inregistrarea in registrul comertului a mentiunii privind modificarea actului constitutiv ca urmare a schimbarii denumirii societatii este scutita de taxa de inregistrare”.

Astfel, conform prevederilor legale, aceste societati comerciale trebuie sa se prezinte, incepand cu data de 1 septembrie 2012 ,la oficiile registrului comertului in raza caruia isi au sediul, pentru a inlocui din denumirea firmei sintagma „societate comerciala” cu termenul "societate", data limita pentru indeplinirea acestei obligatii legale fiind 1 septembrie 2014.

Urban si Asociatii va poate ajuta cu indeplinirea tuturor formalitatilor pentru a intra in legalitate! Toti destinatarii acestui e-mail avand parte de oferta speciala de doar 500 lei + tva pentru toate demersurile efectuate de specialistii nostri.

Asteptam raspunsul dumneavoastra la vanzari@urbansiasociatii.ro


Oferta Speciala de Vacanta - pentru ca la Urban si Asociatii caldura a TOPIT tarifele


Intrucat stim ca vara Dvs. trebuie sa va odihniti, trebuie sa mergeti cu familia in vacanta, si intrucat profesionistii de la U&A nu dorm VARA, ca sa iti facem vacanta si mai placuta, va anuntam ca pana la 01 septembrie 2012, avem o oferta super-speciala in care tarifele noastre se TOPESC cu 10% fata de preturile de lista. Profita acum, iar noi vom munci pentru siguranta ta financiara si juridica in vreme ce tu poti pleca linistit in vacanta. Contacteaza-ne pentru detalii ACUM la e-mail vanzari@urbansiasociatii.ro.


Profita ACUM de oferta speciala Urban & Asociatii:

 

MONITORIZARE CLIENTI – 20% discount la abonamente

Cu o vasta experienta in domeniu, Urban si Asociatii va prezinta un serviciu obiectiv si esential pentru afacerea dumneavoastra care va ofera informatii vitale despre solvabilitatea colaboratorilor, furnizorilor si angajatilor. Acest serviciu Urban si Asociatii are grija sa fiti in permanenta informat cu privire la modificarile care intervin intr-o companie care prezinta interes.

Pe scurt, va informam la un interval pe care il stabilim de comun acord cu privire la:

 • Rating Financiar - solvabilitatea, lichiditatea si profitabilitatea firmei;
 • Limite Plati la Termen - sume in functie de termenele de plata;
 • Raport CIP - cuprinde incidentele de plata cu bilete la ordin si cecuri din ultimii 7 ani;
 • Raport RECOM - situatia juridica a firmei, asociatii, administratorii;
 • Raport Datorii Restante la Bugetul de Stat si la creditori din baza de date a societatilor de recuperari creante;
 • Buletin de Insolventa conform datelor furnizate de Ministerul Justitiei;
 • Gajuri, credite si leasing;
 • Suport permanent pe telefon sau e-mail;       

 

RAPOARTE DE BONITATE – DISCOUNT 25%

Raportul de bonitate este o suma de informatii de afaceri care prezinta, in ansamblu, sanatatea economico-financiara a unei firme, la un moment dat. Raportul este usor de citit, putand fi parcurs de orice persoana interesata, fara a fi nevoie de cunostinte juridice sau economice. Prin aceste rapoarte ajutam clientul sa ia o decizie.

Puteti alege intre urmatoarele tipuri de rapoarte de bonitate/credit:

 • Raport Simplu persoane juridice
 • Raport complex persoane juridice
 • Rating financiar
 • Raport CIP
 • Raport datorii restante
 • Raport limite plati la termen
 • Raport insolventa
 • Raport persoane fizice
 • Raport extern

 

Cere oferta speciala la rapoarte@urbansiasociatii.ro