Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Oferta speciala

best deal recuperare

Luna Decembrie aduce la Urban si Asociatii o serie de oferte speciale :

- Servicii de recuperare debite personalizate si complete, la care comisioanele succes sunt adaptate pentru a corespunde nevoilor tale adica platesti doar daca si cand iti recuperezi banii; Garantie stau cei 26 ani de experienta impliniti in luna Noiembrie 2019 !

- Redactarea un contract de la zero / Modificarea unui contract existent - specialistii Urban & Asociatii te ajuta referitor la contractele pe care le ai in relatia cu partenerii de afaceri astfel incat sa eviti pe cat posibil problemele juridice si financiare.

- Tarife preferentiale NUMAI pentru clientii Urban & Asociatii - Ne-am extins echipa de avocati colaboratori si in prezent acoperim toate sferele utile clientilor nostri( inclusiv succesiuni, divorturi, etc).

- Asistenta si indrumare daca esti sufocat de datorii si vrei ajutor in relatia cu creditorii tai - oferim solutii pentru problemele cu privire la datoriile pe care le ai, cat mai curand posibil. Avocatii colaboratori URBAN & ASOCIATII te ajuta inclusiv daca ai datorii fata de alti parteneri de afaceri !

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro sau sa completezi formularul de contact de aici si te contactam imediat..

PROMOTIE aniversara 26 ani!

Intrucat in noiembrie 2019, Urban si Asociatii a implinit 26 ani de existenta si a intrat in anul 27, am decis sa va oferim tuturor celor care incheiati un contract cu compania noastra o promotie speciala :

1.Redactarea un contract de la zero

2. Modificarea unui contract existent

Noi oferim inclusiv raspunsuri cu privire la interpretarea clauzelor propuse de partenerul de afaceri, evaluarea riscurilor aduse de clauzele propuse de partenerul de afaceri , experienta Urban & Asociatii izvorand din multitudinea de cazuri de care ne ocupam inca din 1993 . Va dorim afaceri sigure si va invitam sa nu uitati: Un contract bun, solutia unei afaceri sanatoase!

Este mai IEFTIN sa iti modifici contractele pe care le vei derula cu partenerii de afaceri, decat sa cheltui apoi bani in tribunale!

PROFITA ACUM!

Echipa noastra iti sta la dispozitie.

Esti sufocat de datorii?

Creditorii iti cer sa le platesti banii si nu stii cum iesi din situatia grea in care ai ajuns ?

Noi te putem ajuta acum, sa iti negociezi plata datoriilor.

Daca esti interesat sa primesti ajutorul nostru scrie-ne la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro

ROMSTRADE risca de devina un deja-vu al falimentului de la Mic.ro

Romstrade are deja BO refuzate de peste 18 mil euro in 2012. Cu toate acestea creditorii, si managementul creditorilor continua sa presteze servicii si sa livreze produse in sistem similar cu ideea de a sui un tanc de 30 de tone pe gheata unui lac care are 1 cm grosime.. trendul este prostia romaneasca si delasarea managerilor sau a majoritatii lor [ fara suparare! ] ; Imi aduc aminte ca patru luni inainte ca Patriciu sa pravaleasca in faliment MIC.RO am urlat la luna , le spuneam creditorilor ca Mic.ro se va duce la groapa, le spuneam sa verifice bonitatea Mic.ro la mine pe www.Vrajitorul.eu si au REFUZAT! Mereu mi se spunea inclusiv de la firme uriase ca sunt eu nebun si Mic.ro nu are cum sa se duca...ei bine acum NIMENI nu isi mai ia banii. Ma intreb, actionarii aia ai acestor firme creditoare care au pierdut 300 mil euro de ce pastreaza managementul care in mod inconstient, fara sa dea doi bani pe preventie,au provocat aceste pierderi uriase continuand sa livreze marfa la Mic.ro??? 
Ce sa faca acum agentii de colectare debite, avocatii, executorii sau lichidatorii la Mic.ro? Baietii nu aveau nimic in proprietate, totul era in leasing [ similar si la Romstrade ] asa ca nu exista nimic de executat, si vad ca sunt multi manageri care au tupeul sa spuna ca incapabili sunt cei care nu reusesc sa le recupereze banii...Dar faptul ca ei dadeau marfa la Mic.ro desi era clar ca ingroapa banii in Putul lui Ivan, cum se numeste ? Sau ca au avut incredere prosteasca in faptul  [citez dintr-un asemenea manager al unei firme creditoare pe care actionarii inca il tin acolo sa le produca pierderi ] : " ...esti navi d-le Urban, pai crezi ca isi permite o personalitate ca Patriciu sa falimenteze???.." e uite ca si-a permis. Si a ramas cu banii creditorilor, managerul asta ia in continuare vreo 5000 euro pe luna, si totul continua asa pana la urmatoarea teapa gen Mic.ro..

Late collection

Urban si Asociatii deruleaza programul " Peste 3 ani vechime"

Departamentul de LATE COLLECTION al agentiei de colectare debite Urban si Asociatii promoveaza un proiect care vine in ajutorul celor care detin titluri de credit si creante impotriva unor debitori care au peste trei ani vechime adica sunt dincolo de termenul de prescriptie al posibilitatii de a fi actionati in judecata.

Impreuna cu baza de date si informatii despre credite si debite VRAJITORUL.eu includem in baza de date la care au acces peste 50000 de companii din Romania [ banci, companii de telecomunicatii, retail, leasing, asigurari] un numar de peste 4,4 milioane de creante impreuna cu datele legate de debitorii care nu le-au achitat, astfel incat posibilitatea acestora de a mai contracta ale credite, servicii , produse sa fie conditionata de plata acestor creante prescrise, pe principiul ca orice serviciu sau produs pe care l-ai cumparat trebuie sa il achiti in cadrul normalitatii si disciplinei economice.

Programul derulat de Urban si Asociatii este inspirat de un program derulat cu un succes extraordinar in UK. Programul britanic a fost un succes total, intrucat in primul rand toate creantele si creditorii au fost inscrisi intr-o baza de date similara Vrajitorul.eu, la care aveau acces bancile, operatorii telecom, care aveau posibilitatea sa cunoasca trecutul financiar al unei persoane fizice sau juridice [ si al actionarilor persoanelor juridice ] care nu si-au platit datoriilor, avand posibilitatea de a decide sa le nu ofere servicii, plata in rate, sau alte facilitati de plata din cauza riscului de neplata prezentat.

Toti cei interesati sa predea echipei Urban si Asociatii creantele mai vechi de 365 de zile sunt asteptati sa ne scrie la adresa vanzari@urbansiasociatii.roOferta indeplinire formalitati

La 1 septembrie 2012 va intra in vigoare atat Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, cat si Codul de procedura civila.

Odata cu noua legislatie, toate societatile comerciale devin „societati”, implementarea acestei prevederi implicand modificarea actului constitutiv al firmei.

Iata ce spune textul de lege - art. 79 din Legea nr. 76/2012:

„In termen de 2 ani de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, societatile inregistrate in registrul comertului care au in denumire sintagma "societate comerciala" sunt obligate a efectua demersurile necesare inlocuirii acestei sintagme cu termenul "societate". Pana la finalizarea acestor demersuri, societatea poate functiona cu denumirea inscrisa in registrul comertului la data intrarii in vigoare a prezentei legi. inregistrarea in registrul comertului a mentiunii privind modificarea actului constitutiv ca urmare a schimbarii denumirii societatii este scutita de taxa de inregistrare”.

Astfel, conform prevederilor legale, aceste societati comerciale trebuie sa se prezinte, incepand cu data de 1 septembrie 2012 ,la oficiile registrului comertului in raza caruia isi au sediul, pentru a inlocui din denumirea firmei sintagma „societate comerciala” cu termenul "societate", data limita pentru indeplinirea acestei obligatii legale fiind 1 septembrie 2014.

Urban si Asociatii va poate ajuta cu indeplinirea tuturor formalitatilor pentru a intra in legalitate! Toti destinatarii acestui e-mail avand parte de oferta speciala de doar 500 lei + tva pentru toate demersurile efectuate de specialistii nostri.

Asteptam raspunsul dumneavoastra la vanzari@urbansiasociatii.ro