Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Programul YOUNG adresat studentilor

Pentru cei interesati sa faca parte din compania noastra va rugam sa ne contactati la adresa viorel.urban@urbansiasociatii.ro sau la 0728.728.859 / 0728.728.853.

Obiectiv:

Prin acest program, Urban si Asociatii isi propune recrutarea tinerilor talentati in vederea dezvoltarii competentelor lor, in scopul obtinerii performantelor in cadrul companiei de recuperare creante.

Cui se adreseaza:

Studentilor si absolventilor de stiinte juridice/administrative, economice, marketing, comunicativi si dornici sa atinga cel mai inalt nivel de pregatire profesionala

Care sunt etapele de parcurs:

Etapa 1: In aceasta prima etapa, se va urma un stagiu de pregatire intensa care vizeaza familiarizarea cu principalele servicii ale companiei, cunoasterea pietei si a prospectilor. La finalizarea primei etape, veti fi capabil sa prezentati oferta de servicii a companiei unui potential client, sa incheiati un contract de mandat, sa asigurati un suport juridic de baza clientilor, sa generati rapoarte si situatii.

Etapa 2: In functie de realizarile din prima etapa, se va realiza planul de cariera urmarindu-se o cariera in vanzari (Sales Representative) sau in colectare (Colector creante).

Finalmente, in functie de competentele si realizarile tale, vei putea face parte din prima companie 100% romaneasca de colectare creante si consultanta in afaceri. Trimite CV-ul impreuna cu scrisoarea ta de intentie pe recrutare@urbansiasociatii.ro.

Pachet salarial de exceptie

Compania noastra incearca zi de zi sa-si imbunatatesca si maximizeze activitatea, astfel incat sa ofere tuturor clientilor nostri aceeasi atentie, deoarece fiecare client aspira catre o mare varietate de obiective , cuprinzand toate domeniile de activitate prezente in tara noastra. Astfel, in fiecare moment noi trebuie sa fim pregatiti sa rezolvam toate problemele de care se poate lovi in cadrul activitatii sale.

Dorim sa recrutam doar talente si persoane dedicate acestui impresionant domeniu , care sa puna pe primul loc interesele clientilor, sa faca tot posibilul pentru rezolvarea tuturor problemelor ridicate de acestia si nu in ultimul rand sa-si doreasca sa ajunga in final un expert cu un bogat set de cunostinte din domeniul consultantei juridice si de afaceri.

Stiind faptul ca marea intrebare o reprezinta " Oare aceasta este alegerea cea mai buna ? " , inca de la inceput trebuie sa afirmam faptul ca includerea unor noi persoane in cadrul staff-ului firmei va fi intotdeuna ceva benefic daca la momentul cand se face aceasta alegere cel interesat de a face parte din echipa noastra va fi ferm convins nu numai ca aici va putea sa-si exprime talentul si nu in ultimul rand va beneficia de o experienta acumulata in cei 25 ani de existenta a companiei .

URBAN & ASOCIATII se concentreaza numai asupra serviciilor oferite catre clientii nostri , din a caror aspiratii si idei se alimenteaza o mai buna apreciere a calitatii solutiilor oferite in fiecare caz in parte. Cautam mereu sa atingem un nivel ridicat al indicarii unei rezolvari corecte si eficiente a fiecarei situatii ivite, acest lucru necesitand o mare disponibilitate de timp si dedicatie din partea fiecarui membru al companiei.

Calitatea serviciilor noastre reprezinta cea mai buna reclama posibila atat pentru atragerea de alti clienti , cat si pentru atragerea de noi persoane dornice sa se afirme intr-un colectiv motivat si care doreste sa isi formeze un nume bazat numai pe eficienta, incredere, confidentialitate si un nivel ridicat al reprezentarii clientilor care pot sa provina din orice ramura de activitate.

De asemenea specializarea in domeniul recuperarii si colectarii creantelor joaca si va juca un rol vital pentru cazurile care pot aparea. Chiar daca in Romania la ora actuala sunt o multitudine de firme de avocatura sau consilieri juridici, profesionalismul si lipsa unei experiente , fara de care nimic nu se mai poate concepe in ziele noastre, au un nivel mediocru sau chiar in unele cazuri lipsesc vadit. URBAN & ASOCIATII este o firma dinamica deoarece combinam colaborarea cu competitia in masura egala, astfel incat fiecare membru al firmei va juca un rol deosebit de activ in cadrul activitatii firmei.

Un alt scop al firmei noastre este sa oferim o consultanta fara egal , astfel incat mereu cautam sa atragem noi persoane dornice sa isi inceapa o cariera in domeniul dreptului , care sa-si doreasca sa devina cu adevarat cei mai buni in aceasta profesie.

O parte dintre clientii nostri sunt mai cunoscuti, in timp ce altii mai putin cunoscuti dar nu mai putin importanti . Indiferent de marime consideram fiecare client ca reprezentand un mijloc de a ne creste reputatia prin prestarea serviciilor la un nivel profesional ridicat, fiind onorati de faptul ca ei ne incredinteaza rezolvarea problemelor intalnite.

In final dorim doar sa transmitem celor interesati faptul ca daca vor alege sa se alature echipei noastre nu vor regreta alegerea facuta deoarece , in cadrul companiei noastre isi vor putea demonstra calitatile de care sunt capabili, isi vor putea cladi o cariera dupa preferintele personale si nu in ultimul rand vor face parte dintr-o companie aflata intr-o continua dezvoltare si extindere.