Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Cum sa iei un credit

Este un serviciu ce presupune acordarea de consultanta persoanelor ce doresc sa beneficieze de credite de la banci sau alte institutii de credit.

Va invitam sa cititi aceste explicatii care sunt oferite de compania noastra dvs. si familiei dvs. Sunt sfaturi de care am dori sincer, sa tineti cont in momentul in care va decideti sa apelati la un credit de consum , pentru ca nici compania noastra si nici clientii nostri, care sunt bancile sau companiile de credit la care dvs. apelati sa va finanteze investitiile pe care doriti sa le faceti, nu vrem sa aveti probleme ulterioare , si sa ajungeti sa nu va mai puteti achita ratele scadente.

Practic , intrucat la nivelul tarilor membre ale Uniunii Europene, exista un grad foarte mare de indatorare atat la nivel familial cat si la nivelul fiecarui cetatean major, fata de banci si institutii care acorda credite de consum, se urmareste implementarea unui sistem activ, care la nivel social sa acorde asistenta si sa invete un cetatean care sunt conditiile, termenii si mai ales cum sa ia o decizie cand se hotaraste sa apeleze la un credit de consum.

Intrucat acest fenomen al implicarii cetateanului in derularea unor credite de consum , adesea fara sa se calculeze perspectivele si posibilitatile reale de restituire a acestor credite , incepe sa se manifeste foarte acut si in Romania, compania noastra, a decis sa creeze aceasta posibilitate de informare pentru toti cetatenii Romaniei.

Astfel, pentru a se evita luarea unor decizii pripite care pot sa conduca ca un cetatean sau o familie sa fie atrasa ireal de anumite oferte de pe piata, si sa evite situatia in care foarte usor poti sa te implici in unul sau mai multe credite de consum , pentru ca ulterior sa apara adevarate drame familiale , plata unor dobanzi si penalitati exorbitante, si intrarea intr-un colaps total din punct de vedere personal si financiar , compania Urban & Asociatii - care se ocupa de activitatea de colectare a debitelor pentru banci si institutii de credit financiar din Romania - a decis sa intinda aceasta mana de ajutor celor care doresc sa isi calculeze toate posibilitatile reale , inainte de a se arunca in necunoscutul unui credit de consum.

Dorim astfel sa ne apropiem si mai mult de constiinta cetatenilor, care pot sa perceapa in firma noastra, nu numai colectorul de debite, ci sfatuitorul care le indica cum si cand sa se decida sa apeleze la un credit de consum, intrucat va asiguram ca nici bancile sau firmele de creditare, nu doresc la randul lor sa aiba in derulare contracte de credit , care la un anumit moment sa se blocheze datorita unor calcule inexacte sau insuficiente facute de solicitantii acestor credite, care nu au stiut sa aprecieze corect posibilitatea lor de a respecta ratele la care s-au angajat.

Totodata, o analiza facuta de compania noastra, va poate servi inclusiv in momentul in care va duceti la ghiseul unei banci sau la ghiseul unei firme de creditare care actioneaza in incinta unor mari magazine de retail , astfel incat si munca dansilor va fi mult usurata, cu conditia sa va prezentati la dansii, in termen de 24 ore de la data eliberarii de catre firma noastra a recomandarii, cu tot dosarul de analiza care a fost prezentat si firmei noastre. Bineinteles ca firma de creditare sau banca, va verifica informatiile la nivelul companiei noastre, insa dupa verificare, veti obtina acest credit de consum mult mai facil.

Downloadati Formularul pentru Credit de Consum(format .doc)

Daca doriti sa beneficiati de o analiza din partea specialistilor nostri, care sa va confirme faptul ca puteti sau nu , sa va ganditi la deschiderea unei creditari pentru achizitia unor servicii sau bunuri, completati formularul nostru , pe care il gasiti tot in aceasta sectiune si sa il trimiteti prin e-mail la adresa noastra : creditinfo@urbansiasociatii.ro

Grupul de firme Urban si Asociatii, specializat in servicii de recuperare a datoriilor, dispune de softuri de colectare debite adaptate nevoilor oricarui client, precum si de o echipa de profesionisti in vanzari creante si consultanta juridica.