Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Intrebari frecvente ale clientilor

Telefon / Whatsapp : 0728.728.859

Care este rata de succes ?

Cu toate ca aceasta rata difera de la caz la caz va asiguram de faptul ca ea este foarte buna, majoritatea debitelor fiind rezolvate prin telefon si posta. In cazul in care nu se ajunge la o rezolvare in acest fel de asemenea va asiguram de faptul ca veti fi platiti in cateva zile. Totul depinde de situatiile particulare care pot aparea ( de exemplu identitatea debitorului nu poate fi realizata, debitorul nu are bani etc. ) Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre cat mai repede altfel suma respetiva de bani poate fi pierduta.
De asemenea in cazul in care recurgeti la serviciile companiei noastre respectivul debitor isi va da seama ca sunteti real interesat in recuperarea respectivei sume si se va grabi sa faca plata catre dumneavoastra.

Cum procedati ?

Primul pas este transmiterea unei instiintari debitorului in care il informam de faptul ca firma noastra este specializata in recuperare si colectare debite si incepand din momentul de fata va reprezentam pe dvs. pentru recuperarea debitului, somandu-l expres sa plateasca intreaga suma . Daca nu primim raspuns se va trimite catre debitor o instiintare legala finala in care vom explica faptul ca in cazul in care nu se va face respetiva plata se va trece la o actiune in justitie care poate duce la faliment sau in orice caz va avea un impact serios asupra respectivei companii. Daca nici in acest caz nu primim nici un raspuns vom da telefoane in care vom explica pentru ultima data faptul ca neonorarea acestei plati si o actiune in justitie , plus o publicitate negativa despre firma in toate ziarele din tara si prin alte mijloace mass-media vor agrava in mod grav imaginea firmei si in plus firma debitoare va trebuii sa plateasca o suma mult mai mare decat cea pe care era obligata. In cazul in care nu se va face plata se va trece imediat la o actiune in justitie . Va informam de asemenea de faptul ca tot aici vor intra deplasari la domiciliul/locul de munca/cunoscutii debitorului plus investigarea averii mobiliare si imobiliare a debitorului si familiei sale in vederea executarii silite ; in plus firma noastra va urmari un debitor nelimitat in timp, acesta nescapand pana nu plateste debitul plus toate penalitatile si dobanzile la zi, chiar daca aceasta inseamna sa il urmarim si ani de zile.

Cat dureaza standard procedurile dvs. ?

Procedurile noastre constau in telefoane/ notificari / deplasari la debitor si investigarea averii acestuia si dureaza standard 40 zile de la data la care preluam dosarul de la dvs., data dupa care evaluam necesitatea apelarii la o instanta de judecata concomitent cu continuarea negocierilor de plata cu debitorul.

Daca exista si alte firme care au de recuperat de asemenea bani de la acelasi debitor ca si mine firma dvs. ma poate ajuta?
Da , putem negocia o intelegere pentru dvs. , urmand ca firma pe care o reprezentati sa primeasca orice astfel de oferta de intelegere si ca urmare tot dvs. veti decide daca acceptati sau refuzati aceasta oferta.

Daca debitorul este in faliment sau este in imposibilitatea de a face plata puteti sa faceti ceva ?
Nimeni nu poate sa oblige un debitor sa plateasca daca intr-adevar acest se afla in faliment.
Cu toate acestea putem sa verificam daca este cu adevarat in faliment sau chiar nu poate face respectiva plata ; de asemenea vom verifica daca compania dvs. este informata cu privire la ceilalti creditori si la eventualele intalniri in acest sens. Merita sa aflati toate acest detalii.

Compania dvs. poate sa ofere asistenta legala ?

Firma noastra are incheiate acorduri de lucru cu 150 de avocati din Romania astfel incat acestia pot sa preia reprezentarea procesuala in materie civila , comerciala si penala pentru oricare din cazurile dvs. incheind contracte de asistenta juridica conform legislatiei avocaturii in vigoare.

Cum voi plati efectiv ?

In momentul in care primiti de la firma noastra o adresa in care sunteti instiintat ca un dosar s-a rezolvat si trebuie sa platiti banii, veti primi intotdeauna de la noi factura fiscala aferenta comisionului nostru care va trebui platita de dvs. prin transfer bancar. Va rugam sa reclamati in fiecare caz in care vi se cer bani fara sa primiti factura fiscala emisa de compania noastra, la adresa de e-mail secretariat@urbansiasociatii.ro

Daca trebuie parcurs un proces civil, comercial sau penal cum ma veti ajuta ?

Daca este necesara obtinerea unei hotarari judecatoresti civile, comerciale sau penale impotriva debitorului dvs. , unul din avocatii nostri colaboratori va fi desemnat sa se ocupe de cazul dvs. astfel incat va trebui sa aveti o intalnire cu acesta la sediul companiei noastre pentru detaliere in vederea actiunii judecatoresti; va sfatuim sa va asigurati de fiecare data ca avocatul este membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania sau daca este consilier juridic ca este membru al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania; avocatul va obtine pentru dvs. hotararea judecatoreasca, iar noi pe parcursul procesului si dupa obtinerea hotararii vom face demersuri sa convingem debitorul sa plateasca debitul

Puteti sa-mi trimiteti copii ale corespondentei cu respectivul debitor ?

Copiile corespondentei primite de la debitorul dvs. vor fi trimise prin fax, posta sau e-mail de indata ce vor fi primite de compania noastra

De ce informatii aveti nevoie pentru a demara actiunea de recuperare a debitului ?

Numele corect, adresa , telefonul debitorului precum si suma pe care o datoreaza catre dvs.
Daca aveti puteti trimite copii ale documentelor reprezentand corespondenta dvs. cu debitorul , carti de vizita sau orice alte documente prin care se poate ajunge la o stabilire "Exacta" a identitatii .

Cum pot sa verific activitatea facuta de dvs. pentru dosarul meu ?

In momentul semnarii acordului de lucru cu compania noastra veti sti exact numele managerului de caz si asistentului-colector care se ocupa de cazul dvs., primind un user si o parola in baza careia veti putea sa accesati direct de pe pagina noastra de internet, tabelul cu procedura de lucru valabila in fiecare dosar care il aveti la noi unde veti gasi completate la zi situatia demersurilor facute de angajatii nostri in dosarele dvs

Unde pot sa reclam daca am nemultumiri fata de modul in care se rezolva dosarul meu ?

Orice reclamatie va rugam sa fie serioasa si probata si trimisa societatii noastre la adresa de e-mail reclamatie@urbansiasociatii.ro in atentia d-nei Tuncu Bertha-Alice, care va verifica activitatea angajatilor care se ocupa de dosarul dvs. , va lua masurile care se impun pentru corectarea greselilor gasite si va trimite la dvs. un raspuns scris; dvs. va trebui doar sa scrieti corect numele managerului de caz / asistentului-colector care se ocupa de cazul dvs. si numele cazului in sistemul client vs. debitor.

De ce sa recurg la serviciile Urban & Asociatii ?

Exista o sumedenie de motive dar cele mai bun motiv este reliefat prin intrebarea : recuperatorul actual de debite al firmei dvs. il preseaza pe debitor sa plateasca cat mai urgent? Aceasta este cea mai utila actiune pentru recuperarea unui debit. Sau pur si simplu sunt neinteresati de dvs. si avanseaza cazul unui avocat care isi ia un comision. Experienta acumulata in decursul anilor ne-a adus la urmatoarea concluzie : este mai preferabil sa va spunem adevarul in orice situatie - de exemplu daca verificam si realizam faptul ca este o pierdere de timp si de bani pentru dvs. iar sansele de recuperare sunt mici va comunicam acest lucru imediat. Multe companii competitoare va vor "asigura" ca exista sanse , chiar daca in realitate in mod onest ar trebuii sa va spuna realitatea, si astfel vor incasa bani si in final o sa va anunte de faptul ca debirotul este in faliment si este imposibil spre a fi fortat sa va plateasca . Nu putem decat sa va recomandam sa apelati la serviciile noastre pentru a vedea daca firma noastra se pliaza pe cerintele dvs.