Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Servim comunitatea de afaceri din 1993

Recuperam si colectam debite din 1997

Reprezentarea in Instanta - plan drept procesual - a clientilor se face doar pe baza de contract de asistenta juridica incheiat de clienti direct cu un avocat inscris in Tabloul oficial al UNBR , conform deciziei nr. 9 din aprilie 2016 a ICCJ.

Compania Urban si Asociatii activeaza pe piata inca din 1993, insa s-a specializat in activitatea de recuperare si colectare debite din 1997. Avand in vedere ca se pune mare accent pe factorul uman, nu a fost greu sa se ajunga la o performanta deinvidiat in ceea ce priveste aceasta activitate.

Experienta pe care Urban si Asociatii o are in acest domeniu este foarte vasta, atat in ceea ce priveste faza amiabila cat si faza procedurii judiciare.

Procedura de recuperare este activitatea desfasurata de catre Urban & Asociatii cu scopul de a determina debitorii sa plateasca clientului creantele restante cu dobanzile, majorarile si penalitatile aferente si sa monitorizeze indeplinirea obligatiilor de plata. Procedura de recuperare este compusa din faza amiabila extra-judiciara.

Sistemul de recuperare presupune respectarea unei proceduri de lucru si este rezultatul anilor de experienta si a fost in permanenenta adaptata si imbunatatita in functie de elementele noi aparute in procesul de recuperare.

Succesul ne este asigurat nu numai de procedurile pe care le aplicam, ci punem accent si pe factorul uman care este orientat spre rezultate si care cu ajutorul suportului tehnic si a training-urilor de specialitate reusesc sa duca la bun sfarsit activitatea de recuperare. Adoptam o politica de pret bazata pe comisioanele percepute, ca procent din suma efectiv recuperata, serviciile Urban & Asociatii acoperind intreg teritoriul Romaniei.

Un nou serviciu oferit de Urban & Asociatii !

Esti roman si lucrezi in afara tarii? Distanta mare de casa si vizitele rare au dus la ruptura casniciei? Ai si copii care stau cu tine sau au ramas la celalalt? Vrei sa oficializezi separarea prin divort? Timpul si banii cheltuiti pentru un divort in Romania te inspaimanta? Vrei sa fii sigur ca in urma divortului, tu sau copiii tai, nu veti suferi pierderi ireparabile?

U&A iti ofera solutia !

U&A si-a extins sfera de activitate si astfel ofera posibilitatea acestor persoane de a divorta fara a fi prezente in tara la proces avand siguranta ca interesele lor vor fi aparate. Serviciile vor fi prestate exclusiv de catre avocatii nostri colaboratori [membrii UNBR] , experti in astfel de cauze in conditii de maxim profesionalism.

Tot ce aveti de facut este sa ne contactati, intreaga procedura se va efectua online sau prin serviciile postale ori de curierat.

Scapati de stresul si cheltuielile deplasarilor din strainatate in tara si timpul pierdut in salile de judecata fara a va periclita locul de munca si veniturile obtinute de acolo.