Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
GDPR

Servim comunitatea de afaceri din 1993

Recuperam si colectam debite din 1997

Reprezentarea in Instanta - plan drept procesual - a clientilor se face doar pe baza de contract de asistenta juridica incheiat de clienti direct cu un avocat inscris in Tabloul oficial al UNBR , conform deciziei nr. 9 din aprilie 2016 a ICCJ.

Compania Urban si Asociatii activeaza pe piata inca din 1993, insa s-a specializat in activitatea de recuperare si colectare debite din 1997. Avand in vedere ca se pune mare accent pe factorul uman, nu a fost greu sa se ajunga la o performanta deinvidiat in ceea ce priveste aceasta activitate.

Experienta pe care Urban si Asociatii o are in acest domeniu este foarte vasta, atat in ceea ce priveste faza amiabila cat si faza procedurii judiciare.

Procedura de recuperare este activitatea desfasurata de catre Urban & Asociatii cu scopul de a determina debitorii sa plateasca clientului creantele restante cu dobanzile, majorarile si penalitatile aferente si sa monitorizeze indeplinirea obligatiilor de plata. Procedura de recuperare este compusa din faza amiabila extra-judiciara.

Sistemul de recuperare presupune respectarea unei proceduri de lucru si este rezultatul anilor de experienta si a fost in permanenenta adaptata si imbunatatita in functie de elementele noi aparute in procesul de recuperare.

Succesul ne este asigurat nu numai de procedurile pe care le aplicam, ci punem accent si pe factorul uman care este orientat spre rezultate si care cu ajutorul suportului tehnic si a training-urilor de specialitate reusesc sa duca la bun sfarsit activitatea de recuperare. Adoptam o politica de pret bazata pe comisioanele percepute, ca procent din suma efectiv recuperata. Comisioanele se percep in functie de data scandenta. Comisionul se plateste de catre clientul nostru numai dupa si daca se recupereaza sumele restante.

Serviciile companiei noastre acopera intreg teritoriul Romaniei , inclusiv urmatoarele tari , in care avem companii de asemenea specializate in colectare si recuperare de creante dupa cum urmeaza :

AUSTRIA, BELGIA/LUXEMBURG, CEHIA, DANEMARCA, ESTONIA, FINLANDA, FRANTA, GERMANIA, UNGARIA, ISLANDA, IRLANDA, ITALIA, LITUANIA, LETONIA, OLANDA, NORVEGIA, POLONIA, PORTUGALIA, SLOVACIA, SPANIA, SUEDIA, ELVETIA, REGATUL UNIT

Descoperiti online oferta noastra integrala de servicii de recuperare creante, softuri de colectare debite, recodificare CAEN, stocare si arhivare documente... Alegeti procedurile noastre de colectare debite si obtineti in cativa pasi rezultatele dorite!