Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Oferta indeplinire formalitati

La 1 septembrie 2012 va intra in vigoare atat Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, cat si Codul de procedura civila.

Odata cu noua legislatie, toate societatile comerciale devin „societati”, implementarea acestei prevederi implicand modificarea actului constitutiv al firmei.

Iata ce spune textul de lege - art. 79 din Legea nr. 76/2012:

„In termen de 2 ani de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, societatile inregistrate in registrul comertului care au in denumire sintagma "societate comerciala" sunt obligate a efectua demersurile necesare inlocuirii acestei sintagme cu termenul "societate". Pana la finalizarea acestor demersuri, societatea poate functiona cu denumirea inscrisa in registrul comertului la data intrarii in vigoare a prezentei legi. inregistrarea in registrul comertului a mentiunii privind modificarea actului constitutiv ca urmare a schimbarii denumirii societatii este scutita de taxa de inregistrare”.

Astfel, conform prevederilor legale, aceste societati comerciale trebuie sa se prezinte, incepand cu data de 1 septembrie 2012 ,la oficiile registrului comertului in raza caruia isi au sediul, pentru a inlocui din denumirea firmei sintagma „societate comerciala” cu termenul "societate", data limita pentru indeplinirea acestei obligatii legale fiind 1 septembrie 2014.

Urban si Asociatii va poate ajuta cu indeplinirea tuturor formalitatilor pentru a intra in legalitate! Toti destinatarii acestui e-mail avand parte de oferta speciala de doar 500 lei + tva pentru toate demersurile efectuate de specialistii nostri.

Asteptam raspunsul dumneavoastra la vanzari@urbansiasociatii.ro