Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Recuperarea debitelor

Procedura de recuperare este activitatea desfasurata de catre Urban & Asociatii cu scopul de a determina debitorii sa plateasca clientului creantele restante cu dobanzile, majorarile si penalitatile aferente si sa monitorizeze indeplinirea obligatiilor de plata. Procedura de recuperare este compusa din faza amiabila extra-judiciara si faza judiciara.. Sistemul de recuperare presupune respectarea unei proceduri de lucru certificate ISO, este rezultatul anilor de experienta si a fost in permanenenta adaptata si imbunatatita in functie de elementele noi aparute in procesul de recuperare. Succesul este asigurat nu numai de procedurile aplicate, ci si de accentul pe factorul uman care este orientat spre rezultate si care cu ajutorul suportului tehnic si a training-urilor de specialitate reusesc sa duca la bun sfarsit activitatea de recuperare. Adoptam o politica de pret bazata pe comisioanele percepute, ca procent din suma efectiv recuperata. Comisioanele se percep in functie de data scandenta si se platestc de catre clientul nostru numai dupa si daca se recupereaza sumele restante.
Etapa extrajudiciara (soft-collection)

Urban & Asociatii colecteaza debite numai in numele si pentru client. In etapa extrajudiciara, Urban & Asociatii urmareste procedura standard de lucru ceea ce inseamna: contactarea debitorului atat in scris (notificari) cat si telefonic de catre personalul specializat; deplasari la domiciliul / sediul debitorului cu ajutorul diviziei de teren care, cu ajutorul pregatirii lor in ceea ce priveste comunicarea si negocierea reusesc sa gaseasca impreuna cu debitorul calea spre achitarea debitului; identificarea bunurilor si conturilor debitorului etc.;

Urban & Asociatii a reusit sa se perfectioneze in timp si sa inteleaga nevoile clientilor. Astfel, pentru a asigura transparenta totala fata de client, Urban & Asociatii a creat un sistem in baza caruia clientul isi poate verifica online situatia dosarelor date in lucru.

Oferta noastra nu exclude existenta in cadrul companiei dvs a unui departament juridic, care, prin descarcarea de dosarele de recuperare debit va avea posibilitatea sa se implice 100% in rezolvarea problemelor curente ale companiei [negociere si incheiere contracte, obtinere avize, modificari acte constitutive, informarea departamentelor companiei cu privire la modificarile legislative, reprezentarea in fata autoritatilor etc]. In cazul in care dvs aveti deja o colaborare stabila, va rugam sa aveti in vedere faptul ca: [1] avem cele mai mici tarife de pe piata; [2] pe noi ne platiti NUMAI la rezultat; [3] suntem singurii care avem o divizie de teren care discuta cu debitorii dvs si identifica bunurile la fata locului; [4] putem merge in paralel cu colaboratorii dvs, urmand ca dvs sa va convingeti de eficienta noastra.
Etapa judiciara (Hard Collection)

Urban & Asociatii asigura cu succes recuperarea debitelor pe cale judecatoreasca. Datorita angajatilor specializati pe aceste probleme si a avocatilor colaboratori din intreaga tara reusim sa acoperim cu succes si faza judiciara a recuperarii debitelor. Aceasta faza, presupune faptul ca, acei debitori care nu au reactionat favorabil la faza amiabila, adica fie nu si-au respectat angajamentele de plata asumate fata de compania noastra , fie au preferat sa se ascunda si sa nu reactioneze in nici un fel la interventiile noastre, cu acordul scris al clientului, sunt transmisi catre avocatii si consilierii juridici colaboratori ai companiei noastre din toata tara in vederea parcurgerii fazei procesuale.

Unic pe piata recuperarii debitelor, Urban & Asociatii a creat un mecanism ce creaza asupra debitorului o presiune psihologica ce il determina sa plateasca debitul (ex: inscrierea persoanei in Lista Neagra a Debitorilor, notificarile trimise administratorului blocului unde locuieste debitorul, notificarile trimise la locul de munca al debitorului, solicitare la Cartea Funciara de aplicare a interdictiei de vanzare a locuintei debitorului, transmiterea la Directia Pasapoarte a cererii de aplicare a interdictiei de parasire a tarii de catre debitor, inscrierea debitorului in baza de date a Politiei, a Garzii Financiare si a Ministerului de Finante ca fiind o persoana cu grad ridicat de neplata.

Toate aceste metode creeaza o presiune psihologica asupra debitorului ce il determina sa plateasca debitul . Toate aceste metode s-au aratat pana in prezent extrem de eficiente si au dat rezultate maxime.

Va putem oferi doua argumente principale pentru care ar trebui sa incercati oferta noastra:

1. din punct de vedere financiar, reduceti cheltuielile logistice efectuate de companie constand in: salariul persoanei[lor] care ar urmari recuperarea acestor creante; aparatura de birou necesara in desfasurarea acestei activitati, costul telefoanelor efectuate si corespondentei transmise in acest scop, cheltuielile de deplasare la sediul debitorilor, cheltuielile de identificare a bunurilor si conturilor bancare ale societatii debitoare etc. Aceste cheltuieli le avansati in prezent fara a avea nici o garantie ca debitele in cauza se vor recupera.

Noi va propunem sa preluam noi aceste cheltuieli, urmand sa le efectuam pe riscul nostru, FARA A VA CERE SUB NICI O FORMA SA NI LE DECONTATI, indiferent de rezultatul demersurilor noastre. Ne veti achita doar un procent din suma recuperata [care porneste de la 2% plus TVA, conform tarifarului, si care este stabilit exclusiv in functie de vechimea debitului], NUMAI LA MOMENTUL RECUPERARII acesteia.

Aveti totdata posibilitatea de a incheia un acord de colaborare cu compania noastra caz in care, veti putea insera in contractele incheiate cu partenerii dvs de afaceri faptul ca, in caz de neplata, veti apela la serviciile noastre pentru recuperarea debitului si veti putea stipula si procentul de onorariu perceput de companie. Avantajele constau in faptul ca [1] procentul se va percepe de la debitor, peste suma datorata catre dvs; [2] debitorul va fi mult mai constiincios in respectarea obligatiilor contractuale stiind care este sanctiunea nerespectarii acestora.

2. din punct de vedere al eficientei, puteti fi siguri ca de problema dvs se ocupa in mod direct niste profesionisti in domeniul recuperarilor de creante, carora li se asigura in cadrul companiei un training de specialitate si care sunt motivati [inclusiv prin bonificatii raportate la rezultate] sa obtina achitarea datoriei de catre debitorul dvs in cel mai scurt timp.

In situatia in care ati decis inceperea colaborarii cu societatea noastra, vom avea nevoie sa ne transmiteti, prin fax sau e-mail, o lista cu numele debitorilor dvs, suma neachitata si data scadentei facturilor neachitate. Veti fi contactat de unul din consilierii nostrii de recuperare debite, care va intocmi cate un contract de mandat pentru fiecare debitor in parte; imediat ce veti semna contractul de mandat vom demara demersurile de recuperare conform procedurii noastre de lucru.

Succesul ne este asigurat nu numai de procedurile pe care le aplicam, ci punem accent si pe factorul uman care este orientat spre rezultate si care cu ajutorul suportului tehnic si a training-urilor de specialitate reusesc sa duca la bun sfarsit activitatea de recuperare.

Urban si Asociatii este o agentie de colectare debite care vine in sprijinul dumneavoastra cu oferte de recuperare creante, consultanta juridica si servicii de avocatura atat in Bucuresti cat si in toata tara.