Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Urban Planificator - aplicatia software de care aveti nevoie

Va oferim posibilitatea de a testa aplicatia Urban Planificator - software care va ofera gestiunea eficienta a activitatii de vanzari si de urmarire a incasarii debitelor pentru absolut toate tipurile de afaceri si de orice dimensiune.

Este un soft indispensabil daca aveti un volum de lucru mare si doriti sa mariti eficienta activitatii astfel incat sa cresteti randamentul de lucru al angajatilor Dvs.

Este dezvoltat neintrerupt in ultimii 10 ani si adaptat nevoilor Dvs astfel incat beneficiati de experienta vasta acumulata in acest timp.

Aplicatia este usor accesibila si cu ajutorul Manualelor pentru cele 2 sectiuni - vanzari si colectare - permite fiecarui utilizator un instructaj rapid si eficient.

De asemenea aplicatia poate fi personalizata ca sa corespunda nevoilor firmei pe care o reprezentanti.

Oricand doriti un specialist al companiei noastre poate veni la Dvs sa va faca o prezentare a modului in care functioneaza soft-ul nostru.

Testarea aplicatiei sa va face accesand linkul Aplicatie , unde veti introduce urmatoarele date:

User : admin

parola : admin

Specialistii nostri va ofera solutii bazate pe suport internet sau intranet. Orice aplicatie poate fi customizata, orice site poate raspunde cerintelor specifice fiecarui client.

Nu ramane decat sa ne contactati pentru orice intrebare sau cerinta la viorel.urban@urbansiasociatii.ro.