Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Articole aparute in presa

URBAN & ASOCIATII

In 1997, fratii Iulian si Viorel Urban au fondat firma de colectare de debite Urban si Asociatii. Acum compania are 180 de angajati la o cifra de afaceri de peste un milion de euro si un volum al creantelor recuperate in 2005 de peste 15 milioane de euro.A reusit sa atraga atentia unei divizii a grupului financiar austriac Erste, care a achizitionat firma pentru doua milioane de euro. In calitate de manager al companiei, Iulian Urban are planuri de francizare a retelei in cele mai importante 30 de orase din Romania, dar si deschiderea unui birou la Viena.
In acest an, compania se asteapta sa colecteze debite in valoare totala de peste 20 de milioane de euro, in crestere cu 33% fata de anul trecut, cifra de afaceri ridicandu-se astfel la 4,5 milioane de euro.
Iulian Urban, presedinte Urban &Asociatii

POZE DE LA DECERNAREA PREMIILOR

Urban & Asociatii - recuperare de creante pentru MashreqBank

Continuand expansiunea pe pietele externe de colectare debite, Urban & Asociatii a incheiat un Acord General de Lucru cu MashreqBank din Dubai, in vederea recuperarii debitelor pe care acestia le au de recuperat de la clientii lor din Europa, SUA, Australia, Canada, Brazilia, Turcia, Israel, Japonia, se arata intr-un comunicat de presa receptionat de ziarul financiar electronic

Citeste articol in intregime   (Smartfinancial, Luni 1 Ianuarie 2007 )

Urban & Asociatii - recuperare de creante pentru MashreqBank

Continuand expansiunea pe pietele externe de colectare debite, Urban & Asociatii a incheiat un Acord General de Lucru cu MashreqBank din Dubai, in vederea recuperarii debitelor pe care acestia le au de recuperat de la clientii lor din Europa, SUA, Australia, Canada, Brazilia, Turcia, Israel, Japonia

Citeste articol in intregime   (Smartfinancial, Miercuri 3 Ianuarie 2007 )

Urban si Asociatii a colectat peste 20 milioane euro in 2006

Compania de recuperare debite Urban si Asociatii a colectat in 2006 peste 20 milioane euro pentru clientii sai, gestionand peste 30000 de cazuri, atat persoane fizice cat si juridice.

Compania de recuperare debite Urban si Asociatii a colectat in 2006 peste 20 milioane euro pentru clientii sai, gestionand peste 30000 de cazuri, atat persoane fizice cat si juridice. Cifra de afaceri inregistrata fiind de apx. 1,8 milioane euro.

Citeste articol in intregime   (BizCity.ro, Miercuri 3 Ianuarie 2007 )

Urban & Asociatii recupereaza debite de la clientii MashreqBank din Dubai

Continuand expansiunea pe pietele externe de colectare debite, Urban & Asociatii a incheiat Acord General de Lucru cu MashreqBank din Dubai, in vederea recuperarii debitelor pe care acestia le au de recuperat de la clientii lor.

Continuand expansiunea pe pietele externe de colectare debite, Urban & Asociatii a incheiat Acord General de Lucru cu MashreqBank din Dubai, in vederea recuperarii debitelor pe care acestia le au de recuperat de la clientii lor din Europa, USA, Australia, Canada, Brazilia, Turcia, Israel, Japonia.

Citeste articol in intregime   (BizCity.ro, Miercuri 3 Ianuarie 2007 )

Urban si Asociatii a colectat peste 20 milioane euro in 2006

Compania de recuperare debite Urban si Asociatii a colectat in 2006 peste 20 milioane euro pentru clientii sai, gestionand peste 30000 de cazuri, atat persoane fizice cat si juridice - inregistrand o cifra de afaceri de aproximativ 1,8 milioane euro, a anuntat compania, citata de ziarul financiar electronic

Citeste articol in intregime   (Smartfinancial, Joi 4 Ianuarie 2007 )

Profituri certe din... datoriile romanilor

Afacerile firmelor specializate pe colectarea debitelor au inflorit in 2006. Acest lucru s-a intamplat, cum era si firesc, in paralel cu evolutia ascendenta a numarului de datornici. Paradoxal insa, nu debitele bancare sunt cele care au crescut semnificativ, ci datoriile catre furnizorii de servicii si utilitati, apreciaza reprezentantii companiei Urban si Asociatii.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Vineri 5 Ianuarie 2007 )

Urban si Asociatii a colectat peste 20 milioane euro in 2006

Compania de recuperare debite Urban si Asociatii a colectat in 2006 peste 20 milioane euro pentru clientii sai, gestionand peste 30000 de cazuri, atat persoane fizice cat si juridice. Cifra de afaceri inregistrata fiind de apx. 1,8 milioane euro.

Citeste articol in intregime   (BizCity.ro, Vineri 5 Ianuarie 2007 )

Recuperatorii au scos peste 20 milioane euro de la rau-platnici

Cel mai greu caz - al unui parlamentar care s-a considerat persecutat politic

"Cel mai dificil caz cu care ne-am confruntat a fost cel al unei datorii de peste 400.000 de euro si a implicat o companie a unui cunoscut om politic. A fost dificil, pentru ca prima reactie a acestui om politic - membru al Parlamentului Romaniei - a fost aceea de a considera ca este persecutat politic, ca si cum plata datoriilor ar fi o forma de persecutie. Intrucat noi urma sa sesizam organele abilitate care sa efectueze controale amanuntite la compania sa, cu riscul ca organele de control fiscal sa gaseasca in evidentele sale contabile alte nereguli, respectivul om politic a preferat sa ajunga la o intelegere cu noi in privinta platii debitului", spune Ina Moldoveanu, directorul de vanzari si comunicare al companiei de recuperare de debite Urban & Asociatii.

Citeste articol in intregime   (Gandul, Miercuri 10 Ianuarie 2007 )

Univers'All Trading Romania a intrat in procedura de faliment

Tribunalul Bucuresti a aprobat, marti, deschiderea procedurii de faliment la compania Univers'All Trading Romania, la solicitarea distribuitorului de produse alimentare Elgeka Ferfelis si a altor peste 80 de firme.

Citeste articol in intregime   (Ziarul Financiar, Vineri 12 Ianuarie 2007 )

Faliment oficial al Univers'all

Compania Elgeka Ferfelis a obtinut la Tribunalul Bucuresti deschiderea procedurii falimentului Univers'all Trading Romania, in data 9 ianuarie. Impotriva Univers'all au depus deja cereri de faliment peste 80 de firme, actionand prin 21 de firme de avocatura diferite.

Citeste articol in intregime   (Capital, Vineri 12 Ianuarie 2007 )

Economie pe scurt

Cheltuieli. Institutii si societati de stat au cumparat, la sfarsitul anului trecut, autoturisme si piese de mobilier in valoare totala de 12,8 milioane lei (3,7 milioane euro), printre contractanti figurand structuri guvernamentale, companii din sectorul energetic si din domeniul transporturilor.

Citeste articol in intregime   (Evenimentul Zilei, Sambata 13 Ianuarie 2007 )

Univers'All a intrat în procedură de faliment

Tribunalul Bucureşti a aprobat, marţi, deschiderea procedurii de faliment la compania Univers'All Trading România, la solicitarea distribuitorului de produse alimentare Elgeka Ferfelis şi a altor peste 80 de firme. In urma acestei decizii, toate bunurile aflate in patrimoniul Univers'All au fost indisponibilizate, se arată intr-un comunicat al companiei de colectare de debite Urban şi Asociaţii.

Citeste articol in intregime   (Obiectiv de Suceava, Sambata 13 Ianuarie 2007 )

Univers`All a dat faliment.

Tribunalul Bucuresti a aprobat deschiderea procedurii de faliment la compania Univers`All Trading România, companie apartinind omului de afaceri Razvan Petrovici, la solicitarea distribuitorului de produse alimentare Elgeka Ferfelis si a altor peste 80 de firme. In urma acestei decizii, toate bunurile aflate in patrimoniul Univers`All au fost indisponibilizate, potrivit unui comunicat al companiei de colectare de debite Urban si Asociatii.

Citeste articol in intregime   (7 plus, Sambata 13 Ianuarie 2007 )

Univers' All a dat faliment

Tribunalul Bucuresti a aprobat deschiderea procedurii de faliment la compania Univers`All Trading România, companie apartinind omului de afaceri Razvan Petrovici, la solicitarea distribuitorului de produse alimentare Elgeka Ferfelis si a altor peste 80 de firme.

Citeste articol in intregime   (9 am, Sambata 13 Ianuarie 2007 )

Univers All Trading - in procedura de faliment

Tribunalul Bucuresti a aprobat, marti, deschiderea procedurii de faliment la compania Univers All Trading Romania, la solicitarea distribuitorului de produse alimentare Elgeka Ferfelis si a altor peste 80 de firme. In urma acestei decizii, toate bunurile aflate in patrimoniul Univers All au fost indisponibilizate, se arata intr-un comunicat al companiei de colectare de debite Urban si Asociatii.

Citeste articol in intregime   (Gandul, Sambata 13 Ianuarie 2007 )

Procesul nu mai este la moda in colectarea debitelor

Izolarea economica este cea mai eficienta metoda de colectare Urban vrea sa aiba acces la restantele ANAF Compania are de recuperat debite de 700 mil. euro

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Joi 8 Februarie 2007 )

Univers’all-ul din Unirii nu e de vanzare pana in aprilie

Urban & Asociatii (firma ce reprezentinta 80 de creditori ai Univers’all Trading), precum si lichidatorul societatii Univers'all Trading, firma Activ Lichidator, infirma stirea difuzata de Mediafax si preluata, vineri, de mai multe cotidiane centrale, conform carora Carrefour este pe cale de a achizitiona spatiul detinut de Univers'all in Bucuresti, in Piata Unirii.

Citeste articol in intregime   (Revista Piata, Marti 13 Februarie 2007 )

Urban & Asociatii isi muta actiunile si centrul de comanda in America

Noul actionar majoritar al firmei Urban & Asociatii este Urban Credit Management LLC, o firma cu sediul in New York, SUA. Iulian si Viorel Urban au pastrat cate 5% din partile sociale ale companiei pe care au creat-o in urma cu 14 ani, pachetul de 90% fiind cesionat firmei americane la sfarsitul anului trecut.

Citeste articol in intregime   (Saptamana Financiara, Luni 19 Februarie 2007 )

Familia Sturdza cere 65 de milioane de euro despagubiri la CEDO

Statul roman este pe cale sa piarda 65 de milioane de euro, bani pe care familia Sturdza, prin reprezentantul Ion C.C. Sturdza, ii cere drept despagubiri, la un proces intentat la CEDO, pentru neretrocedarea unui teren din orasul Constanta, teren cu o suprafata de 65 de hectare.

Citeste articol in intregime   (Ziua, Marti 27 Februarie 2007 )

O firma a sotiei lui Nati Meir, in faliment

Firma de paza si protectie Defense Group, administrata de sotia deputatului Nati Meir, a fost declarata falimentara. Decizia de intrare in faliment a firmei a fost luata de judecatorii Tribunalului Bucuresti datorita neachitarii unui debit in valoare de 30.000 de dolari.

Citeste articol in intregime   (Gandul, Vineri 2 Martie 2007 )

Aderarea deschide pieţe noi pentru "recuperatorii" de TVA

Noi ne adresăm deopotrivă şi clienţilor din Romnia şi celor din străinătate. De altfel, pentru colectarea TVA din afara ţării, colaborăm cu o reţea de membri ai ACA International - The Association of Credit and Collection Professionals, cu care avem semnat un parteneriat ncă din 2005, spune Iulian Urban, de la Urban şi Asociaţii. Firma sa are agenţi de vnzare care i promovează serviciile n Ungaria, Austria, Italia şi Olanda, şi birouri deschise la Milano, Rotterdam şi Viena.

Citeste articol in intregime   (Capital, Vineri 23 Martie 2007 )

Urban si Asociatii - soft de gestiune a colectarii debitelor

Grupul de firme Urban si Asociatii a anuntat finalizarea realizarii uneia dintre cele mai avansate solutii software de gestiune a activitatii de colectare a debitelor.

Citeste articol in intregime   (SMART financial, Joi 19 Aprilie 2007 )

Urban si Asociatii - 360 de angajati permanenti si 700 de colaboratori

Grupul de firme Urban si Asociatii, specializat in colectarea debitelor, producerea si implementarea de solutii software pentru colectarea debitelor precum si in gestiunea, stocarea si managementul documentelor in spatiul virtual, a anuntat faptul ca a ajuns la un numar pe grup de 360 de angajati permanenti si 700 de colaboratori externi.

Citeste articol in intregime   (SMART financial, Vineri 20 Aprilie 2007 )

Urban&Asociatii mizeaza pe afaceri in crestere de peste trei ori, la 6 mil. euro

Grupul de firme Urban&Asociatii, specializat in colectarea si recuperarea debitelor, estimeaza ca va inregistra in 2007 o cifra de afaceri de sase milioane euro, de peste trei ori mai mare fata cea din 2006, a declarat directorul de vanzari si comunicare al grupului, Ina Moldoveanu. Anul trecut, Urban&Asociatii a avut o cifra de afaceri de 1,8 milioane euro, in crestere cu 125%, iar numarul clientilor a crescut cu 500%. In primul trimestru al anului, compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 200% fata de nivelul aferent perioadei similare din 2006, de la 400.000 euro la 1,2 milioane euro, a afirmat Moldoveanu.

Citeste articol in intregime   (Ziarul Financiar, Luni 23 Aprilie 2007 )

Urban si Asociatii a anuntat finalizarea dosarului de faliment Prismatown

Urban si Asociatii, cea mai importanta agentie de colectare a debitelor certificata in Romania de catre organizatia mondiala ACA International, a anuntat finalizarea unuia dintre cele mai vechi dosare de faliment din sistemul judecatoresc din Romania, care implica si o valoare a debitelor extrem de mare, acest dosar fiind intr-un clasament neoficial in primele zece dosare de faliment dupa valoare din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Citeste articol in intregime   (SMART financial, Duminica 13 Mai 2007 )

Crestere spectaculoasa a fraudelor cu BO si cecuri fara acoperire

Aproape neobservate din cauza prejudiciilor mici, fraudele cu bilete la ordin sau cecuri fara acoperire au devenit o amenintare pentru societatile comerciale. Afaceristii nu le pot verifica imediat sau nu se gandesc sa faca acest lucru, intrucat documentele de plata nu sunt falsuri. De cele mai multe ori contul exista, firma platitoare de asemenea, dar lichiditatile sunt fie insuficiente, fie lipsesc cu desavarsire.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Duminica 13 Mai 2007 )

Serviciul Telverde de la Urban si Asociatii pentru restantieri

Grupul de firme Urban si Asociatii a anuntat incepand cu 01.06.2007 lansarea primul serviciul Telverde oferit in exclusivitate restantierilor, continuand implementarea standardelor nord-americane in materie de calitate a serviciilor de colectare a debitelor, intrucat in mijlocul filosofiei de lucru exista si functia de atenta gestionare a relatiilor cu restantierii.

Citeste articol in intregime   (SMART financial, Miercuri 16 Mai 2007 )

Un furnizor a cerut falimentul constructorului ansamblului Planorama

Potrivit datelor companiei de recuperare de creante Urban si Asociatii, preluate de la lichidatorul judiciar, firma Cris Consult, si de la Tribunalul Bucuresti, datoriile companiei depasesc 7 mil. euro, pe numele firmei cu actionar turc fiind depus primul raport privind falimentul.

Citeste articol in intregime   (Ziarul Financiar, Vineri 25 Mai 2007 )

Constructorul ansamblului Planorama intra in faliment

Primul raport privind falimentul companiei Yapitek, antreprenorul general al proiectului rezidential Planorama, a fost depus la Tribunalul Bucuresti, a anuntat firma de recuperare de creante Urban&Asociatii. Aceasta citeaza date publicate in Buletinul Insolventei si preluate de la lichidatorul judiciar si de la Tribunalul Bucuresti.

Citeste articol in intregime   (Cotidianul, Marti 29 Mai 2007 )

Recuperatorul de datorii Urban si asociatii vrea sa adere la Fenca

Firma de colectare a debitelor Urban si Asociatii a depus documentele de aderare la Federatia Asociatiilor Nationale Europene de Colectare (FENCA), organismul care reuneste la nivel european cele mai importante agentii de colectare debite din Uniunea Europeana.

Citeste articol in intregime   (Ziarul Financiar, Marti 29 Mai 2007 )

Salariile recuperatorilor s-ar putea dubla in trei ani

Cu toate ca pare o meserie destul de bine platita, profesia de recuperator debite nu este, cel putin deocamdata, trecuta in nomenclatorul meseriilor. In Romania, niste statistici oficiale sint extrem de greu de facut, intrucit aceasta meserie nici macar nu figureaza in nomenclatorul national de profesii, ce sa mai discutam despre licentierea colectorilor de debite!, spun cei de la Urban si Asociatii. In Romania existau in 2006 aproximativ 360 de companii de colectare a debitelor, din care circa 160 sint companii nou intrate in afacere in 2006.

Citeste articol in intregime   (Cotidianul, Miercuri 30 Mai 2007 )

Interviu exclusiv despre recuperarea debitelor - Ina Moldoveanu, Director vanzari si comunicare, Urban & Asociatii

Recuperarea de debite a devenit o adevarata industrie si in Romania, volumele de colectari crescand puternic de la an la an. Tot mai multe companii de toate dimensiunile apeleaza la firme specializate in recuperarea de debite. In ciuda cresterilor, domeniul este inca departe de o maturitate deplina, iar Urban & Asociatii, unul dintre cele mai cunoscute branduri de specialitate, investeste in ultima perioada nu doar in promovare clasica, ci si in informare, in promovarea domeniului in sine.

Citeste articol in intregime   (SMARTfinancial.ro, Miercuri 30 Mai 2007 )

Interviu Iulian Urban - Presedinte, Urban & Asociatii

Am debutat ca avocat , am cochetat si cu postul de procuror, insa am vazut ce amploare are industria colectarii debitelor in USA si mi-am dat seama ca va exista un viitor european si romanesc al acestei industrii.

Citeste articol in intregime   (SMARTfinancial.ro, Miercuri 30 Mai 2007 )

Conflictul de la Planorama s-a stins

Compania de constructii Yapitek, antreprenorul proiectului rezidential Planorama, a stins conflictul cu compania Peri Romania, care solicitase in instanta deschiderea procedurii de faliment, a anuntat firma de recuperare de creante Urban si Asociatii.

Citeste articol in intregime   (Ziarul Financiar, Luni 4 Iunie 2007 )

Prea multe slujbe in CV pun piedica la angajare

Agentia de colectare debite Urban si Asociatii se plinge ca a pierdut in ultimul an 15 angajati, insa spune despre ei ca erau dintre cei mai slabi. Acestia au plecat sa lucreze in diferite banci din Romania, pe posturi de executori bancari, dar si pe salarii mai mari. Interesant este faptul ca din aceste 15 persoane, doar trei au plecat din proprie initiativa, in timp ce 12 persoane erau inscrise in categoria de angajati care nu corespundeau sau nu s-au adaptat standardelor de lucru impuse de profesia de colector debite, insa ulterior au fost incadrati drept executori bancari, spun reprezentantii agentiei.

Citeste articol in intregime   (Cotidianul, Vineri 8 Iunie 2007 )

Creditul cu buletinul e returnat din trei in trei

In faza procesuala sint cam 38% debite care au fost in faza de colectare amiabila si care ramin si dupa executarea silita fara rezultate pentru ca nu se gasesc bunuri executabile, spun reprezentantii Urban si Asociatii.

Citeste articol in intregime   (Cotidianul, Luni 11 Iunie 2007 )

Creditorii cer falimentul pentru U. Craiova si Poli Timisoara

Lucrurile trebuiau sa fie clare in acest litigiu, insa ele s-au complicat din cauza refuzului conducerii clubului de pe Bega de a recunoaste debitul. Si in acest caz, societatea de avocati Urban si Asociatii a incercat rezolvarea amiabila a litigiului, insa invitatiile la dialog pe care le-au transmis celor din conducerea clubului au ramas fara ecou.

Citeste articol in intregime   (Saptamana Financiara, Luni 11 Iunie 2007 )

CFR Mesagerie, trasă pe linie moartă de doi angajaţi supăraţi

Fără să se ajungă la nici o soluţie amiabilă, CFR Mesagerie s-a mai trt ncă un an şi jumătate, timp n care att cota de piaţă, ct şi numărul de angajaţi au scăzut vizibil. n cele din urmă, zilele trecute, doi angajaţi din Braşov ai companiei au decis să ceară falimentul. Aceştia nu şi-au primit salariile şi, după ce au ncercat luni de zile să le obţină plata apelnd mai nti la conducerea firmei şi mai apoi la agenţia noastră, au nregistrat cererea de faliment la Tribunalul Bucureşti, explică Iulian Urban, preşedintele agenţiei de colectare a debitelor Urban şi Asociaţii.

Citeste articol in intregime   (Capital, Miercuri 20 Iunie 2007 )

Numarul falimentelor firmelor asociate cu off-shore-uri s-a triplat

Urban si Asociatii arata ca exista o serie de filiere prin care firmele care sunt inglodate in datorii sunt contactate de catre indivizi care le propun afaceri extrem de profitabile. De exemplu, daca o societate cu datorii de un milion de euro isi vinde actiunile catre firma off-shore, platindu-i celui care face firma cam 10-20% din valoarea datoriilor, scapa de griji, in timp ce colectorii de debite, avocatii, judecatorii, executorii judecatoresti si lichidatorii judiciari sunt simpli spectatori la acest fenomen imposibil de controlat. In aceste cazuri, nici politia nu poate incepe procesul de urmarire penala, intrucat intentia de frauda nu este elocventa.

Citeste articol in intregime   (Realitatea Romaneasca, Joi 28 Iunie 2007 )

Rău-platnicii, reclamaţi pe e-mail

Iulian Urban, preşedintele Urban şi Asociaţii, acuză autorităţile romne că nu au aplicat niciuna din normele europene referitoare la colectarea debitelor prin intermediul agenţiilor specializate. Există precedente n care state importante din cadrul UE, cum ar fi Franţa, Italia sau Austria, au fost reclamate la Curtea Europeană de Justiţie fiindcă nu au aplicat pe plan intern directivele europene privind procedurile de colectare a debitelor.

Citeste articol in intregime   (Capital, Joi 28 Iunie 2007 )

Urban si Asociatii intra pe piata din Timisoara printr-o investitie de 35.000 euro

"Investitia initiala in biroul din Timisoara este estimata la 35.000 euro. Acolo vor lucra 12 persoane din care sase vor fi agenti de vanzari si sase vor fi avocatii implicati in procesul de colectare a banilor", a explicat Ina Moldoveanu, directorul de vanzari si comunicare al companiei.

Citeste articol in intregime   (DailyBusiness.ro, Miercuri 17 Octombrie 2007 )

Urban si Asociatii a deschis un nou birou, la Timisoara

Miznd foarte mult pe extindere n acest an, compania Urban si Asociatii a deschis, la mai putin de o luna de la inaugurarea biroului de la Sibiu, un nou birou, la Timisoara. Biroul beneficiaza de un sediu modern si o echipa de colectare debite si vnzari performanta care va acoperi ntreaga zona. Prin acest nou birou, Urban si Asociatii a devenit societatea de recuperare creante cu cea mai larga raspndire n tara, putnd acoperi cu succes ntreag teritoriul cu ajutorul birourilor locale si al colaboratorilor, n numar de peste 700.

Citeste articol in intregime   (E-Timisoara, Vineri 19 Octombrie 2007 )

www.vrajitorul.eu

Agentia de colectare debite Urban si Asociatii, in parteneriat cu dezvoltatorul IT Filip Net, a lansat un produs on-line extrem de asteptat de catre intreaga comunitate de afaceri nationala si internationala. www.vrajitorul.eu

Citeste articol in intregime   (www.conta.ro, Miercuri 24 Octombrie 2007 )

Recuperatorii bancilor se poarta cu manusi

Recuperatorii profesionisti de creante acuza bancile ca intarzie nejustificat de mult executarea silita a datornicilor. Bancile pun accent pe recuperarea amiabila a creditelor restante, prin sfaturi, somatii si vizite la domiciliu. Portretele-robot ale datornicilor, schitate in functie de tipul creditului contractat, folosesc la prevenirea neplatii.

Citeste articol in intregime   (Romania Libera, Luni 5 Noiembrie 2007 )

Urban si Asociatii deschide un nou birou la Cluj-Napoca

"Tinand cont de importanta extraordinar de mare si de dinamica afacerilor din zona Cluj, Urban si Asociatii nu avea cum sa nu tina cont de acest lucru, motiv pentru care s-a decis extinderea in Cluj-Napoca", explica reprezentantii companiei.

Citeste articol in intregime   (SMART financial, Vineri 30 Noiembrie 2007 )

"Vrajitorul" Urban radografiaza Romania

nfiintat n 1993, agentia de colectare a debitelor Urban si Asociaii este, de la 1 ianuarie 2007, investitie nord-american n Romnia, actionarul majoritar al societtii devenind compania Urban Credit Management, persoan juridic din SUA. Urban si Asociaii a lansat, recent, n parteneriat cu dezvoltatorul IT Filip Net, website-ul www.vrajitorul.eu.

Citeste articol in intregime   (eFinance, Vineri 30 Noiembrie 2007 )

Loteria cecurilor si biletelor la ordin n-are castigatori

Odata cu aderarea la Uniunea Europeana, Romania a fost nevoita sa-si armonizeze legislatia cu cea din spatiul comunitar. Pe hartie, lucrurile s-au indreptat in mare parte, in realitate insa, mediul economic a ramas o jungla in care escrocii inca mai dau tunuri, sprijiniti discret de justitie, iar oamenii de afaceri cinstiti continua sa fie victime sigure. Nu e niciun secret, avocatii teparilor, si chiar magistratii uneori, au gasit portite in lege pentru a-i face scapati pe cei care vor sa se imbogateasca peste noapte indiferent de metoda.

Citeste articol in intregime   (Saptamana Financiara, Joi 6 Decembrie 2007 )

Inca doua sentinte de returnare a taxei auto

Firma de avocatura Urban & Asociatii a comunicat marti ca a obtinut deja doua hotarari favorabile, in procesele in care ii reprezinta pe doi platitori de taxa auto. Firma nu a dat insa detalii, din motive de confidentialitate.

Citeste articol in intregime   (www.ziare.com, Joi 13 Decembrie 2007 )

Santaj guvernamental: ori taxa auto, ori ramineti cu rablele

Casa de avocatura Urban si Asociatii a revendicat marti inca doua cazuri similare, iar ieri, Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania a spus ca va chema in instanta statul roman pentru returnarea taxelor de prima inmatriculare platite de la inceputul anului.

Citeste articol in intregime   (www.infonews.ro, Joi 13 Decembrie 2007 )

Axata pe activitatea de recuperari creante, compania Urban si Asociatii organizeaza sesiuni de recrutare dedicate tuturor persoanelor interesate de meseria de colectori debite in Bucuresti. Pentru mai multe informatii, contactati specialistii nostri in recuperarea profesionala de creante.