Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Articole aparute in presa

GOLANIE DE 4 MILIARDE CU FAMILIA TIMOFTE

"....In momentul de fata, din punct de vedere numeric, piata "recuperatorilor" este dominata de cabinetele de avocatura. Exista insa si firme specializate, circa 30 in toata Romania. Cea mai renumita este Urban&Asociatii, din Bucuresti."

Citeste articol in intregime   (Ieseanu, Marti 17 Ianuarie 2006 )

Fraude doar cu buletinul

Piata de retail din Romania a fost, intre 2002 si 2004, una dintre cele mai dinamice din punctul de vedere al evolutiei cifrelor de afaceri. Marii jucatori de pe piata de profil au avut in acea perioada cresteri ale vanzarilor de pana la 300%.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Marti 7 Februarie 2006 )

Creante tranzactionate online

Noul serviciu de la Urban & Asociatii presupune tranzactionarea online a debitelor, astfel ca oricine doreste va putea sa faca tranzactii in timp real pe Bursa Nationala a Creantelor. Este evident ca recuperatorii vin cu un serviciu singular pe acest segment de piata, acestia asigurand nu numai tranzactiile efective, ci si consultanta de specialitate in materie.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Luni 13 Februarie 2006 )

Negustorii de datorii

Comertul cu creante neincasate face timid primii pasi Desi este o practica uzuala in UE, comertul cu creante neincasate face primii pasi in Romania. “Perioada de travaliu”, dupa cum o numeste un actor din piata, este pe sfarsite, iar BRM promite tranzactionarea electronica a acestora.

Citeste articol in intregime   (Banii Nostri, Luni 20 Martie 2006 )

Kirschbaum, trasa catre faliment

O societate de recuperare din Bucuresti, Urban & Asociatii, ameninta ca va deschide procedura de faliment impotriva SC Kirschbaum SRL, pentru o datorie de peste 1,6 miliarde de lei vechi. Urban & Asociatii incearca sa recupereze aceasta suma in numele societatii Lindab.

Citeste articol in intregime   (Ziarul de Sibiu, Miercuri 29 Martie 2006 )

Gastile imobiliare adulmeca cele 160 ha de teren de la Fortus

Fostul Combinat de Utilaj Greu din Iasi, rebotezat Fortus dupa revolutie, a incins spiritele in comunitatea de afaceri ieseana. Miza nu o reprezinta insa vreun contract avantajos ori vreo alta oportunitate de afaceri. Intentia proprietarilor de a vinde un teren pentru a scoate activele de sub ipoteca pusa de BCR a agitat grupurile de interese ce stau la panda pentru o bucatica din terenurile companiei iesene.

Citeste articol in intregime   (Saptamana Financiara, Miercuri 29 Martie 2006 )

Urban si Asociatii, acord cu Tuborg

Compania de colectare si recuperare debite, Urban si Asociatii a incheiat un Acord General de Lucru cu United Romanian Breweries Bereprod (Tuborg Romania)

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Luni 10 Aprilie 2006 )

Recuperatori pentru taxa TV

Un sfert dintre abonatii furnizorului de electricitate risca sa fie executati silit din cauza restantelor la plata taxelor radioTV. Acestia au primit deja scrisori prin care sint informati ca, daca nu-si vor achita taxa radioTV, vor fi actionati in instanta

Citeste articol in intregime   (Monitorul de Botosani, Duminica 16 Aprilie 2006 )

Creste numarul datornicilor

Un studiu al Urban si Asociatii evidentiaza faptul ca numarul persoanelor cu datorii catre stat sau catre institutii de creditare a cunoscut o crestere "ingrijoratoare"

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Duminica 16 Aprilie 2006 )

Erste a achizitionat un recuperator de credite

Una din diviziile grupului financiar austriac Erste - care urmeaza sa devina proprietarul celei mai mari banci din Romania - a achizitionat pentru 2 mil. euro Urban & Asociatii, societate specializata in recuperare de creante, au declarat pentru ZF surse din piata.

Citeste articol in intregime   (Ziarul Financiar, Vineri 28 Aprilie 2006 )

Urban si Asociatii vor sa atraga bancile in afacerile lor

Compania de colectare debite Urban si Asociatii vrea sa atraga bancile in afacerea colectarii debitelor. Asa ca propune realizarea unei companii de colectare a debitelor provenite din sistemul bancar, credite de consum, credite ipotecare, si pentru orice forma de credite. Aceasta companie, Creditban, va fi infiintata sub forma unei societati pe actiuni de tip inchis pentru inceput, dar cu posibilitatea inscrierii ulterioare la Bursa de Valori.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Marti 2 Mai 2006 )

Bancile pun mana de la mana pentru un recuperator

Pe piata romaneasca ar putea aparea o noua companie de colectare a debitelor provenite din sistemul bancar, denumita Creditban. Propunerea vine din partea companiei de colectare debite Urban si Asociatii ... si este adresata bancilor comerciale si altor societati de credit interesate. Pe piata colectarii debitelor din Romania exista deja 3 - 5 jucatori importanti. Cu toate acestea, sunt de parere initiatorii proiectului, sistemele de colectare a debitelor au anumite carente. ... Mai mult, procedurile si practicile de utilizare de aceste societati sunt neunitare.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Marti 2 Mai 2006 )

Bancile pun mana de la mana pentru un recuperator

Se coace un super-recuperator de credite restante? Megaproiect pentru rau-platnici Compania Urban si Asociatii, cu activitate de colectare a debitelor, care a avut in anul trecut o cifra de afaceri de peste un milion de euro si care are clienti precum Volksbank, Altex, Domo, Flanco, doreste sa dea lovitura pe piata recuperatorilor. Volumul creantelor recuperate in 2005 a fost de peste 15 milioane de euro

Citeste articol in intregime   (Cotidianul, Miercuri 3 Mai 2006 )

Doua milioane de datornici Radio-tv

Persoane fizice si firme risca sa fie executate silit pentru ca nu au achitat taxele de radio si televiziune. Cele peste doua milioane de romani care nu au achitat taxele radio si tv in perioada martie 2003 - decembrie 2004 ar putea fi obligati legal sa plateasca sumele restante, care se ridica la citeva sute de miliarde de lei vechi.

Citeste articol in intregime   (Cotidianul, Vineri 5 Mai 2006 )

Peste doua milioane de abonati pot fi executati silit pentru taxa radio-tv

Peste doua milioane de persoane fizice si firme risca sa fie executate silit din cauza taxelor neachitate pentru serviciile publice de radio si televiziune, datoriile care trebuie recuperate pentru perioada martie 2003-decembrie 2004 depasind cateva sute de miliarde lei vechi.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Vineri 5 Mai 2006 )

Peste 100.000 de bihoreni au datorii la plata taxei radio - tv

Aproximativ doua milioane de persoane fizice si firme risca sa fie executate silit din cauza taxelor neachitate pentru serviciile publice de radio si televiziune, datoriile care trebuie recuperate pentru perioada martie 2003-decembrie 2004 depasind câteva sute de miliarde lei vechi. Primul în top în ceea ce priveste datornicii la aceste servicii este Bihorul, mai mult de 16% din populatia judetului nostru neachitând taxa radio - tv.

Citeste articol in intregime   (Crisana, Vineri 5 Mai 2006 )

Doua milioane datornici risca sa fie executati silit pentru taxa radio-tv

Suceava este între judetele în care se înregistreaza cele mai mari sume neachitate pentru serviciul public de televiziune

Citeste articol in intregime   (Monitorul de Suceava, Luni 8 Mai 2006 )

Milioane de romani vor fi executati silit pentru neplata taxei radio-tv

Peste doua milioane de persoane fizice si firme risca sa fie executate silit din cauza taxelor neachitate pentru serviciile publice de radio si televiziune. Societatile publice de televiziune si radiodifuziune au apelat la serviciile firmei de avocati Urban si Asociatii, specializata in colectarea si recuperarea debitelor, pentru a-i convinge pe abonati sa achite taxele restante

Citeste articol in intregime   (Realiatea Romaneasca, Luni 8 Mai 2006 )

Executatii Radio-TV

Peste doua milioane de persoane fizice si firme risca sa fie executate silit din cauza taxelor neachitate pentru serviciile publice de radio si televiziune, datoriile care trebuie recuperate pentru perioada martie 2003-decembrie 2004 depasind cateva sute de miliarde de lei vechi, transmite Mediafax.

Citeste articol in intregime   (Ziua, Luni 8 Mai 2006 )

Datornicii, o super-afacere pentru firmele de colectare

Aprecierile specialistilor arata ca volumul creditelor acordate populatiei va continua sa creasca si in 2006. Referindu-se doar la finantarile acordate prin intermediul retelelor de retail, Daniel Boaje, director general adjunct al Cetelem Romania, estimeaza o valoare totala a pietei de aproximativ 1 miliard de euro, valoare semnificativ mai mare decat cea inregistrata anul trecut.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Miercuri 10 Mai 2006 )

O firma privata recupereaza banii datorati Televiziunii si Radioului

Citeste articol in intregime   (BBC, Miercuri 10 Mai 2006 )

Romanii au infiintat firme fantoma ca sa poata cumpara electrocasnice

Restantierii la creditele luate "doar cu buletinul" se pot astepta la surprize deloc placute in perioada urmatoare. Firmele recuperatoare au inceput o campanie impotriva rau-platnicilor, care se vor trezi cu numele afisat in scara blocului sau cu vizite la locul de munca

Citeste articol in intregime   (Prezent, Joi 18 Mai 2006 )

Bancile - tepuite de clienti care imprumuta

Trisorii au complici in banci. O alta situatie-e drept, mai rar intalnita-este cand clientul bancii ofera mita functionarului, pentru a se vedea cu banii in cont, dupa care acesta dispare si nu-i mai da nimeni de urma.

Citeste articol in intregime   (Mediafax, Marti 23 Mai 2006 )

Spaima rau-platnicilor

Restantierii la creditele luate "doar cu buletinul" se pot astepta la surprize deloc placute in perioada urmatoare. Firmele recuperatoare au inceput o campanie impotriva rau-platnicilor, care se vor trezi cu numele afisat in scara blocului sau cu vizite la locul de munca

Citeste articol in intregime   (Monitorul Expres Economic, Joi 25 Mai 2006 )

Urban & Asociatii va asigura recuperarea debitelor pentru Texaco Lubricants

Compania Urban & Asociatii a comunicat faptul ca a incheiat acord de lucru in temeiul caruia, incepand cu mai 2006, va asigura recuperarea profesionala a debitelor restante pentru Texaco Lubricants Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Citeste articol in intregime   (Smart Financial, Joi 25 Mai 2006 )

"Dizidentii" din PNL Timis contraataca

Echipa lui Liviu Borha si-a gasit adversar in vechii liberali * Candidatul pentru presedintia partidului nu a fost inca desemnat * Borha spune ca porneste cu prima sansa * Coifan nu vrea presedinte.5 martie 2006 este data la care PNL Timis isi va alege un nou sef si o noua echipa de conducere. Acest lucru e posibil prin plecarea fostului sef al filialei, Ovidiu Draganescu.

Citeste articol in intregime   (Eveniment, Joi 25 Mai 2006 )

Costuri mai mici cu gestiunea facturilor

Birocratia din firma, legata de incasarea facturilor, de recuperarea datoriilor, poate fi pusa pe umerii altora.Nu doar serviciile de curatenie, pregatire sau recrutare de personal, realizarea programelor informatice sau tinerea contabilitatii firmei sint servicii care sa merite a fi externalizate.

Citeste articol in intregime   (Cotidianul, Vineri 26 Mai 2006 )

Vanatorii de datornici

Un studiu facut de Institutul National de Statistica apreciaza ca societatile colectoare de debite se "lupta" pentru o piata de circa 55 miliarde RON. La fel de impresionant este insa si numarul de de restante la plata: 80 - 90 milioane de cazuri in intreaga tara. Aceasta inseamna ca, in medie, un roman are cel putin 4 restante de plata catre un alt roman, o societate sau catre stat. Fapt ce releva ca in piata recuperarilor de debite e destul loc pentru toate societatile ce activeaza sau intentioneaza sa patrunda in acest sector.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Vineri 4 August 2006 )

Biroul de Credit vrea totul

Biroul de Credit doreste ca in 2006 sa-si extinda portofoliul debitorilor si in alte domenii, nu doar in cel financiar-bancar. Serban Epure, director general al Biroului de Credit, a declarat ieri, ca pana la sfarsitul acestui an exista premise favorabile integrarii in sistemul de evidenta al rau-platnicilor a unor noi banci, societati de credit de consum, de asigurari si de leasing, precum si activarea unor noi segmente, reprezentate de societatile de telefonie mobila si de cele de recuperare de creante.

Citeste articol in intregime   (Curierul National, Joi 17 August 2006 )

Protocol la nivel european intre Urban & Asociatii si Parktrade Europe

Urban & Asociatii a semnat un protocol la nivel european cu Parktrade Europe AG, firma care detine monopolul la nivelul european in urmarirea si colectarea amenzilor de parcare si de trafic auto primite de cetatenii unui stat pe teritoriul oricareia din tarile din UE, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Citeste articol in intregime   (SMART financial, Marti 22 August 2006 )

Urban&Asociatii va recupera amenzile neachitate in UE de soferii romani

Firma de colectare a debitelor Urban&Asociatii a incheiat un protocol cu societatea europeana Parktrade Europe AG, in baza caruia va recupera contravalorea amenzilor de parcare si de trafic neachitate in tarile membre Uniunii Europene de catre soferii romani.

Citeste articol in intregime   (Ghidul de bani, Marti 22 August 2006 )

Urban & Asociatii recupereaza amenzile romanilor in UE

URBAN & ASOCIATII, companie specializata in recuperarea de creante, a incheiat un protocol cu societatea europeana Parktrade Europe AG, in baza caruia va recupera contravaloarea amenzilor de parcare si de trafic neachitate in tarile membre ale Uniunii Europene de catre soferii romani.

Citeste articol in intregime   (Mediafax, Miercuri 23 August 2006 )

RECUPERATORII UE, PE URMELE SOFERILOR ROMANI

Daca ati primit o amenda auto în Uniunea Europeana si credeti ca scapati fara sa o platiti, ei bine, trebuie sa va dezamagesc. Caci europenii si-au angajat recuperatori în Romania. Urban&Asociatii se ocupa de recuperarea amenzilor neachitate în UE de soferii romani.

Citeste articol in intregime   (Antena3, Miercuri 23 August 2006 )

Afaceri din banii rau-platnicilor

Chiar daca numarul celor care nu returneaza creditele este mic in comparatie cu alte tari europene, cei care se ocupa de recuperarea creantelor castiga bani frumosi....

Citeste articol in intregime   (Saptamana Financiara Nr.27, Marti 5 Septembrie 2006 )

Topul "tepelor" date de clienti bancilor

Aproape 30 de miliarde RON - aceasta este suma totala cu care romånii figurau cu imprumuturi in lei la banci, in urma cu citeva sapta mini. Din cele 30 de miliarde, peste jumatate - 16,5 miliarde - le reprezinta creditele de consum acordate in moneda nationala. In valuta, mai ales in euro, imprumuturile romånilor mai adaugau volumului creditelor inca pe atit.

Citeste articol in intregime   (Prezent, Joi 7 Septembrie 2006 )

Credit doar cu buletinul, pasaport pentru frauda?

In goana dupa vanzari-record, magazinele si institutiile de credit implicate in creditul pentru consum au un singur aliat: decenta celor mai multi dintre noi. Ce te faci insa cand un procent important dintre cei care au contractat un astfel de credit nu il restituie? Raspunsul magazinelor, potrivit carora in momentul de fata nu sunt motive de ingrijorare, se bazeaza doar pe o stare de spirit care exista, chipurile, printre noi, romanii: „In general, am remarcat ca romanilor nu le place sa aiba datorii“

Citeste articol in intregime   (Saptamana Financiara Nr.29, Marti 19 Septembrie 2006 )

Romanii au infiintat firme fantoma ca sa poata cumpara electrocasnice

Restantierii la creditele luate "doar cu buletinul" se pot astepta la surprize deloc placute in perioada urmatoare. Firmele recuperatoare au inceput o campanie impotriva rau-platnicilor, care se vor trezi cu numele afisat in scara blocului sau cu vizite la locul de munca. Recuperatorii considera ca asemenea metode sint mult mai eficiente decit intentarea de procese in instanta.

Citeste articol in intregime   (Prezent, Miercuri 18 Octombrie 2006 )

Axata pe activitatea de recuperari creante, compania Urban si Asociatii organizeaza sesiuni de recrutare dedicate tuturor persoanelor interesate de meseria de colectori debite in Bucuresti. Pentru mai multe informatii, contactati specialistii nostri in recuperarea profesionala de creante.