Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

ISO 9001:2000

Compania Urban & Asociatii este prima companie de recuperare debite din Romania care a obtinut certificarea ISO 9001:2000 de management al calitatii in domeniul recuperarii debitelor, consultanta si servicii de management. Din dorinta de a furniza produse si servicii la un inalt nivel calitativ si de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor, partenerilor de afaceri si ale angajatilor nostri, am decis sa implementam un SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT CALITATE in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2001. Certificarea a fost facuta de catre un organism international tocmai ca sa se asigure un management al calitatii la cel mai inalt nivel si la standarde europene. Certificarea sistemului de management si al calitatii serviciilor nu face decat sa accentueze principalele valori ale companiei, orientarea catre client fiind cea mai importanta dintre ele, clientii si debitorii deopotriva fiind principalii beneficiari ai sistemului integrat de management, respectat de catre toti angajatii Urban si Asociatii. De asemenea, colaboratorii Urban si Asociatii pot avea siguranta ca toate procedurile, sistemele si normele interne respecta cele mai exigente cerinte internationale si in acest sens vor beneficia de cele mai bune servicii, avand totodata garantia ca sunt tratati si ajutati conform normelor europene internationale. Politica in domeniul calitatii a grupului de firme Urban & Asociatii se bazeaza pe urmatoarele principii:

  • • Orientarea catre client si catre satisfacerea acestuia;
  • • Realizarea unor parteneriate solide si durabile cu toti colaboratorii;
  • • Respectul pentru angajat si preocuparea pentru satisfacerea tuturor nevoilor acestuia;
  • • Orientarea catre dezvoltarea continua a companiei, a comunicarii si a serviciilor oferite.

Prin acest pas, Urban & Asociatii spera ca si alte companii de profil vor adopta aceasta pozitie privind orientarea catre client, calitatea serviciilor prestate si nu in ultimul rand investitia permanenta in logistica si resurse umane.

Specializat in colectarea creantelor, grupul de firme Urban si Asociatii isi desfasoara activitatea si in domeniul serviciilor de avocatura din Bucuresti. Orientarea catre clienti si nevoile acestuia, precum si interventia permanenta in logistica si resurse umane fac din grupul Urban si Asociatii lider in recuperarea de debite pe piata romaneasca si internationala.