Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Sfaturi utile

Urban si Asociatii va ofera o serie de sfaturi utile pentru a putea face mai bine debitorilor si creditoriilor precum si a situatiilor ce apar in raporturile comerciale cu partenerii dvs.

Cum evitam deposedarea locuintei de catre banca sau alti creditori ?
 
Numărul de persoane ale căror case intra in posesia bancilor este în creştere. Cu toate acestea, vestea bună este că cele mai multe solicitari de executare silita pentru creanţe ipotecare nu duc la pierderea efectiva a casei de catre proprietar. Dacă aveţi nelămuriri cu privire la pierderea locuintei, U&A va poate ghida spre cele mai bune masuri de urmat atat pentru dvs., pentru casa si familia dvs. 
 
--------------------------------------------------------------------------------  
 
Contactati echipa U&A accesand http://www.urbansiasociatii.ro/gestiunea_datoriilor.php sau prin intermediul formularului on-line,pentru un mod rapid şi uşor de a obţine consultanţă gratuită de la profesionişti cu experienţă, cu privire la datoriile din cauza carora riscati sa pierdeti locuinta,.  
 
Ma confrunt cu riscul de a-mi pierde casa - ce pot să fac?

Dacă  rămâneti în urmă cu plata creditelor de consum, chiriei sau la ratele ipotecii, chiar si câteva luni, proprietarul , banca sau compania ce detine ipoteca poate să ia măsuri pentru a recupera proprietatea. Acest lucru poate părea ca o experienţă înfricoşătoare asa ca este foarte important să stati calmi şi sa solicitati sfatul unui specialist.
 
Notificarea prin poştă
De obicei, veţi primi o notificare  prin posta de la proprietar sau de la creditorul banca . Nu întârziati in a deschide orice plic care vi se prezinta oficial. Scrisoarea va avea detalii despre o solicitare de plata din partea creditorului. O mulţime de informaţii ar putea fi incluse in notificare, cum ar fi:

  • o descriere a bunurilor care urmează să fie executate silit , dacă aveţi un credit ipotecar
  • detalii cu privire la reglementarea în conformitate cu legislatia privind creditele de consum, creditele ipotecare sau legea care guverneaza regimul chiriilor
  • o schiţă a situatiei contului dvs.debitor
  • schiţă a oricărei încercări anterioare a creditorului de intrare in posesia proprietăţii dvs. prin executare silita
  • detaliile a ceea ce urmăreşte proprietarul / creditorul - aceasta ar putea fi intrarea în posesia proprietăţii dvs. şi plata tuturor fondurilor restante în conformitate cu ipotecasau dreptul de garantie pe care il are asupra acesteia

 
Notificarea este in statele civilizate  însoţită de un formular de constituire a apararii, pe trebuie să-l completaţi si sa-l depuneti în termenul specificat.  In Romania consumatorul nu este protejat la un asemenea nivel astfel incat este indicat sa apelati la un specialist in gestiunea si managementul datoriilor ca sa va sfatuiasca ce anume aveti de facut. Adresa de raspuns catre creditor trebuie intocmita intr-o varianta simplu şi vă oferă o oportunitatea de a explica situatia dumneavoastra, de ce vă aflaţi în intarziere cu platile şi ce veti face pentru a rezolva situatia - puteţi specifica si cât de mult credeţi că vă puteţi permite să plătiţi din restante.
 
Sunt îngrijorat cu privire la şedinţa de judecată  - trebuie să particip?

V-am sfătui să obtineti din partea instantei de judecata, suspendarea executarii silite in conditiile in care oferiti un plan de plati rezonabil catre creditorul dvs.  . Unele persoane pot fi intimidate de ideea de a compare în faţa unui judecător - în realitate este o oportunitate pentru dvs. de a va prezenta propunerea de plată  si de a cere suspendarea executarii silite. Dacă judecătorul consideră că oferta dvs. este rezonabila, s-ar putea sa acorde o hotarare judecatoreasca de suspendare. a executarilotrsilite. Acest lucru înseamnă că veţi putea să rămâneti în casa dumneavoastra, daca veti continua să plătiti chiria/ratele, plus suma convenită pentru datoriile ramase din urma. Dacă nu sunt conforme cu punctul de vedere al creditorului implicat, pentru a intra in posesia locuintei, creditorul poate solicita instantei "O hotarare de evacuare". Odată ce un mandat de evacuare este în vigoare, instanţa va stabili o dată la care executorul va vizita proprietatea dumneavoastră, asigurandu-se că aceasta a fost eliberata.