Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Sfaturi utile

Urban si Asociatii va ofera o serie de sfaturi utile pentru a putea face mai bine debitorilor si creditoriilor precum si a situatiilor ce apar in raporturile comerciale cu partenerii dvs.

Metoda dovedită, garantata, a elimina datoria de la cardul dvs. de credit
 
Opriti risipa de bani pe  probleme şi preluati controlul cu acesti paşi garantati pentru a scăpa de datoriile la cărţile dvs. de credit, controland mai bine banii de care dispuneti
 
Dragi prieteni,
Va simţiţi copleşiti de toate datoriile la cardurile de credit le-ati luat?
Sunteti frustrati de ratele dobânzilor pe cardul de credit, care vă împiedică să scădeti soldul cardului de credit?
Va simţi neajutorati, va întrebati dacă veti fi vreodată capabili de a scăpa de datoriile cu cardul de credit?  
Dacă  aţi răspuns DA la oricare dintre întrebările de mai sus, atunci veţi fi foarte încântaţi să auziti despre posibilitatea de a scapa de probleme...
Vă puteţi imagina cum v-ati simţi ca în cele din urmă să scăpati de datoria la cardul de credit?  
 
Imaginati-va…....  

  • bucuria certitudinii ca banii de salariu ajung direct la dumneavoastra, si nu la plata ratelor pentru cardul de credit
  • vizualizaţi contul dvs. bancar în creştere rapidă (saptamana dupa saptamana)
  • lucrurile pe care le-ati cumpăra sau le-ati putea face cu bani în plus , folositi acum pentru a achita ratele cardurilor de credit
  • un istoric imecabil şi posibilitatea de a obţine finanţare pentru a cumpăra o casă sau o maşină nouă.

Din păcate, văd foarte puţini oameni care sunt aproape de plata datoriei lor la cardul de credit. De fapt, daca nu esti un asemenea caz norocos, probabil ca va simtiti:

  • copleşit cu toate datoria cardului de credit, care se simte asemenea unui munte de netrecut.
  • frustrat de ratele dobânzii, care se amesteca cu plăţile dvs. lunare, saracindu-va, în timp ce lacomele companii emitente de carduri de credit se imbogatesc de pe ruma clientilor ca dumneavoastra
  • stresat că, în loc sa economisiti pentru pensionare sau pentru zile negre, banii ajuta  CEO-ul companiei emitente a cardului de credit s-si mentina stilul de viaţă luxos.
  • îngrijorat de scoring-ul dvs.. Să recunoaştem, datoriile la cardurile de credit nu va ajuta imaginea. Intr-o zi, veti dori să cumpărati o casă sau o maşină. Datoriile vor fi diferenţa dintre un vis devenit realitate şi de un vis spulberat.

Ştiu că aceste lucruri, probabil, v-au supărat. Doar vorbind despre ele, imi provoc si eu disconfort. Cu toate acestea, inca nu am ajuns la partea cea mai rea.
Companiile emitente de carduri de credit obţin un profit inca din momentul in care se face o achiziţie. Indiferent dacă le plătiti dobândă sau nu.
Da, este adevarat! Companiilor emitente de carduri de credit nu trebuie să le plătiti dobândă pentru a face bani. Când utilizaţi cartea dvs. de credit pentru a face o achiziţie, compania de carduri de credit trimite doar  o medie de 95-98% din suma pe care o achitati pt. achizitie. Dupa aceea ei colectează 100% din suma percepută de la tine şi baga in buzunar diferenţa.
Prin urmare, dobanda pe care o plătiţi de pe cardul de credit este cireasa de pe tort pentru companiile de carduri de credit.
 Acum, am să vă rog sa va ganditi daca doriti sa...  

  • staţi la baza muntelui, care este datoria dvs. la cardul de credit?
  • continuati să se simtiti frustrati, strestati şi plini de griji?
  • sa fiti nesiguri in legatura cu fondurile de pensionare?
  • sa ajutati CEO-ul companiei emitente a cardului de credit sa-si ia avioane private, în timp ce contul dvs. bancar rămâne gol?
  • s-au spulberat visele tale de datorii?

Eu nu cred! Nu vreau acele lucruri pentru dumneavoastra, şi va voi ajuta să vă asiguraţi că acestea nu se intampla.
Aproximativ cu 2 ani în urmă, am fost la o şedinţa la biroul meu de la bancă, atunci când unul dintre observatori meu a adus un client. Ea a făcut doar o plată pe cardul de credit ei şi a spus că ea are o întrebare cu privire la situatia ei. Este aceeaşi întrebare pe care am auzit-o de multe ori înainte şi  probabil ca este în mintea dumneavoastra chiar acum:  
"Cum se face ca soldul meu niciodată nu scade? Eu fac mai mult decât plăţile lunare minime, dar balanţa pare să rămână la fel."
Aproximativ cu 2 ani înainte de şedinţa cu clientul meu, am avut datorii la 3 carduri de credit-un total de 8.400 $. Am avut mult de lucru ca sa pot aduce soldurile mele mai jos. Chiar am inceput sa lucrez in schimburi duble să plătesc mai mult decât plăţile minime, dar soldurile mele tocmai păreau să rămână la fel.
Am început să simt frustrat, copleşit şi neajutorat
Am încercat sa caut online ajutor pe eliminarea datoriei mele de credit, dar am găsit doar considerente generale şi sfaturi care m-au lasat cu mai multe întrebări decat inainte. Văzând că nu am fost nici un fel de ajutor real, am decis să renunt la cercetare. Mi-am petrecut anul următor compiland o lista de strategii care au fost concepute pentru a elimina datoriile cardului de credit. Am testat fiecare strategie. Am păstrat pe cele care au functionat.  
Sunt mândru să spun că utilizarea acestui ghid cu strategii, am fost capabil sa elimin datoria mea la cardurile de credit.
 "Cu un pic de ajutor, absolut oricine poate elimina datoriile lor la cardurile de credit ..."  
 
Veţi învăţa cum să mentineţi datoria dvs. la cardul de credit sub control. Cu ghidul meu, se vor transforma tabelele privind datoria dvs. si totul va fi la dispozitia si sub controlul dumneavoastra. Odată ce aţi preluat controlul, totul se va schimba in mod pozitiv.  
 
Dar asta nu e tot ...
... Nu numai ca veti descoperi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre eliminarea datoriei cardului de credit, dar veti invata, de asemenea, sa puteti proceda la urmatorii pasi:

  • Evaluarea situaţiei curente financiare - Aceasta va ţine departe si sentimentul copleşitoar cu privire la datoria dvs. la cardul de credit. Nu va veti mai simti pierdut. Veţi avea o imagine clară a intregii situatii
  • Crearea unui plan de acţiune astfel încât să puteţi elimina datoria dvs. la cardul de credit!
  • Cresterea gradului de economisire din partea dvs., astfel că va veti foloseasi peroprii bani, fara a aplea la cartea dvs. de credit. Acest lucru va va ajuta sa preveniti crearea datoriilor prin cardul de credit.
  • Aflaţi cum să utilizaţi cardurile de credit - astfel încât atunci o faceti, sa puteti avea bonusuri şi cartea dvs. de credit sa nu necesite nici un efort in schimb.