Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Sfaturi utile

Urban si Asociatii va ofera o serie de sfaturi utile pentru a putea face mai bine debitorilor si creditoriilor precum si a situatiilor ce apar in raporturile comerciale cu partenerii dvs.

Angajamente de plata complete şi finale sau oferte finale si complete


Un angajament de plata complet şi final este o oferta parţială de rambursare a datoriilor dumneavoastră. Aceasta se face cu condiţia ca ,creditorii dumneavoastră (companii sau persoane carora le datorati bani) sunt de acord să stearga restul datoriei.  

Când poate U&A sa faca o oferta finala completa şi în numele meu?  
Dacă sunteţi deja un client U&A şi ati primit o suma mare de bani, U&A va poate sfătui cu privire la modul de a face un angajament în scris (pe baza de rate) pentru a plati datoriile catre toti creditorii dumneavoastră.
După  ce am conlucrat pentru a stabili cât de mult puteti oferi pentru o soluţionare completă şi final pentru fiecare creditor; acesta poate fi contactat cu propunerea dumneavoastră. În cazul în care creditorii dvs. acceptă suma, iar plata se face, datoria este apoi soluţionata sau închisa.
 

Ce garanţii am ca oferta mea completa si finala va fi acceptata?
Din păcate, nu există garanţii că  oferta dumneavoastră completa şi definitiva de de plata a datoriei va fi acceptată de către oricare dintre creditori dumneavoastră. Ca un client U&A, cu toate acestea, veti beneficia de experienta noastra de a pregati angajamentele şi a  negocia cu creditorii în numele dumneavoastră.

 
Ce se întâmplă cu ratingul meu în cazul în care oferta mea este acceptata?

Chiar dacă  veţi fi ajuns la un acord satisfăcător cu creditorii dvs., orice Notificări sau acţiune în instanţă luate împotriva dvs. vor rămâne la dosarul de credit pentru 6 ani de la momentul lor de inregistrare.
Cu toate acestea, creditorii ar trebui să marcheze datoria ca fiind"onorata", astfel încât căutările viitoare pe fişierul dvs. de credit sa arate că v-ati ocupat de datoria dumneavoastră cu succes şi ca nu datorati nimic suplimentar creditorilor.