Cazuri incheiate cu succes

Vezi toate
best deal recuperare
amenda poze ilegale

Noutati

YOUNG & RUBICAM, si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Clientul Unimasters YOUNG & RUBICAM  reprezentat de agentia de colectare debite Urban & Asociatii a finalizat cu succes recuperarea integrala a creantei de la debitorul SC ADI & TANIA SRL
Daca aveti de incasat bani de la APAN MOTORS SRL. va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro
www.urbansiasociatii.ro - Servicii profesionale de recuperare debite

SC DREAM EUROTRANSPREST S.R.L, si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Clientul INTERCOM TOPAZ SRL CONSTANTA reprezentat de echipa din Constanta condusa de managerul Elena Biosan , din cadrul agentiei de colectare debite Urban si Asociatii a finalizat cu succes recuperarea integrala a creantei de la debitorul SC DREAM EUROTRANSPREST S.R.L(C.U.I 25595168)

Daca aveti de incasat bani de la SC DREAM EUROTRANSPREST S.R.L(C.U.I 25595168)
va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro

SC BRY LOGISTIC GLOBAL SRL, si-a platit datoriile dupa interventia U&A

 Clientul SC GLOBAL BUILDERS SRL , reprezentat de echipa condusa de manager CIONCA MADALINA, din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII SRL a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC BRY LOGISTIC GLOBAL SRL, CUI RO 31349052.

 
Daca aveti de incasat bani de la SC BRY LOGISTIC GLOBAL SRL, va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.
 
Pentru primirea unei oferte personalizate, va rugam contactati-ne la adresa de e-mail vanzari@urbansiasociatii.ro sau secretariat@urbansiasociatii.ro .
 # Pentru mai multe cazuri inchise cu succes accesati www.urbansiasociatii.ro

SALSERV ECOSISTEM SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Clientul SC BEST TIRES SHOP SRL, reprezentat de echipa condusa de manager CIONCA MADALINA, din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII SRL a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC SALSERV ECOSISTEM SRL, CUI RO 12510160.
 

Daca aveti de incasat bani de la SC SALSERV ECOSISTEM SRL, va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.

Administratia domeniului public Sector 1 si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Clientul Dirk Schneidereit reprezentat de echipa condusa de managerul Marian Vlaicu din cadrul agentiei de colectare debite Urban si Asociatii a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul Administratia domeniului public Sector 1.
Daca aveti de incasat bani de la Administratia domeniului public Sector 1 va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.

NICA N. ELENA I.I. si-a platit datoriile dupa interventia U&A

SERENA SRL, reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII, echipa domnului manager de caz Marian Vlaicu, a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul NICA M. ELENA I.I(C.U.I.26134383).
Daca aveti de incasat bani de la NICA N. ELENA I.I. va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.

SC ONIX INTERNATIONAL COMIMPEX SRL

Clientul SC ONIX INTERNATIONAL COMIMPEX SRL, reprezentat de echipa condusa de managerul Marian Vlaicu din cadrul agentiei de colectare debite Urban&Asociatii, a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul CALIPRIX INTERNATIONAL SRL (RO28008756 ; J40/1343/2011).

Daca detineti creante impotriva acestui debitor va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro .

FIDES AGRO SRL

Clientul FIDES AGRO SRL reprezentat de echipa condusa de managerul EUGEN GROSU din cadrul agentiei de colectare debite Urban si Asociatii a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul INFO FARMAVET SRL, CUI 26530850.
Daca detineti creante impotriva INFO FARMAVET SRL, CUI 26530850 va invitam sa ne scrieti la secretariat@urbansiasociatii.ro.

Honeywell Life Safety Romania SRL
Clientul Honeywell Life Safety Romania SRL reprezentat de agentia de colectare debite Urban si Asociatii a finalizat cu succes recuperarea creantei in valoare de 141752.08 lei de la debitorul SC CORES SRL SRL.

Recuperarea de creante si preventia creditorilor in relatiile comerciale
9 Decembrie 2011, Hotel Phoenicia Public tinta: Angajati din Departamentul Economic Consilieri Juridici si Avocati In vremuri tulburi din punct de vedere economic, a face afaceri si mai mult, a avea creante in Romania devine mult prea intimidant pentru cele mai multe companii. Principalul pas in a ne pune la adapost fata de fraude in relatiile comerciale este sa stim care sunt acestea si cum putem evita toate situatiile de inselatorii ce pot interveni in viata oricarei firme. Din fericire, sistemul juridic romanesc ofera un cadru ce instituie proceduri urgente privind recuperarea creantelor de catre creditori. In acest sens, Patronatul Societatilor de Recuperari Creante din Romania impreuna cu renumitele companii de recuperari de debite Urban si Asociatii, Windas Consulting, Pro Kolekt Bucuresti, Transilvania Recuperari Creante si GCA, vin in sprijinul companiilor, propunand un seminar interactiv special pentru angajatii din posturile de directori financiari / economici si consilieri juridici si avocati, in data de 9 decembrie 2011, in vederea cunoasterii metodelor practice de evitare a fraudelor si a recuperarii de debite. Un asemenea demers este foarte important deorece mediul business trebuie sa constientizeze importanta prevenirii aparitiei acestor probleme si nu repararea erorilor aparute in trecut (contract, intelegeri cu furnizorii, etc). Se vor dezbate SPETE PRACTICE care vor acoperi problematica din programul atasat. Totodata, pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, va rugam sa completati in formularul de participare anexat 2 probleme cu care va confruntati in practica si care vor primi raspuns in cadrul seminarului. Va rugam sa ne confirmati participarea, prin completarea si remiterea formularului de participare atasat si copia ordinului de plata scanate pe email carmen.popa@frodo.ro Contact : Carmen Popa PR Frodo.ro Tel : 0747 339.927 Termen limita de inscriere miercuri 7 decembrie.

Georgeta Lapadat a ingropat
Miercuri, 01 Septembrie 2010 11:25 - http://www.antitepari.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=60331:georgeta-lapadat-a-ingropat-qorhideea-artq-i-pregtete-lumanarea-pentru-qrona-carn-prodq&catid=62:epari-vechi-cu-firme-noi&Itemid=80 * In februarie 2009, Georgeta Lapadat a cumpărat firma "Orhideea Art" SRL Ciorogrla, iar după un an a adus-o in stare de insolvenţă * In acest an, "Orhideea Art" a refuzat la plată peste 300 de ececuri şi Bilete la Ordin * In mai 2010, cu o lună inainte de a cere insolvenţa "Orhideea Art" SRL, Lapadat a cumpărat firma "Rona Carn Prod" SRL Bucureşti, in numele căreia a şi inceput să emită Bilete la Ordin fără acoperire * După doar două luni, "Rona Carn Prod" a inceput să refuze la plată Biletele la Ordin emise in favoarea furnizorilor Georgeta Lapadat (născută in data de 9 decembrie 1967, in Bucureşti) şi-a descoperit vocaţia de femeie de afaceri la inceputul anului 2009. In data de 5 februarie 2009, a cesionat de la Grigore Marius Cristian părţile sociale pe care acesta le deţinea la firma "Orhideea Art" SRL Buftea (J23/1213/2004; CUI 16673178). Grigore Marius Cristian era unic asociat şi administrator al firmei, in urma cesiunii aceste responsabilităţi fiind preluate de către Georgeta Lapadat. Cu aceeaşi ocazia, noua patroană a decis să schimbe sediul social al firmei in satul Ciorogarla şi să modifice obiectul principal de activitate al acesteia din "Coafură şi alte activităţi de infrumuseţare" in "Comerţul cu amănuntul al cărnii şi produselor din carne, in magazine specializate". Nici bine nu s-a uscat cerneala pe contractul de cesiune dintre cei doi, că Georgeta Lapadat a inceput să-şi pună in valoare flerul in afaceri. In mai 2009, unul dintre furnizori s-a trezit că nu-şi poate incasa Biletul la Ordin emis de către "Orhideea Art" SRL, in iunie 2009 s-a mai inregistrat un astfel de incident, după care a urmat o perioadă de cteva luni n care nu s-au mai semnalat astfel de derapaje.

EUROEST OPERATION Constanţa are datorii de 21,8 milioane RON
Joi, 02 Septembrie 2010 09:30 - http://www.antitepari.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=60372:euroest-operation-constana-are-datorii-de-218-milioane-ron&catid=62:epari-vechi-cu-firme-noi&Itemid=80 * Conform Tabelului definitiv al creanţelor, administratorul judiciar al firmei EUROEST OPERATION SRL Constanţa a acceptat cereri de creanţă in valoare totală de 21.807.334,67 RON * Firma a intrat in insolvenţă in aprilie 2010, iar activitatea acesteia a fost mutată pe EUROEST OPERATION CONSTRUCT SRL, care a inceput şi ea să gafaie * Fără activitate in 2008 şi 2009, EUROEST OPERATION CONSTRUCT a intrat deja in interdicţie bancară, iar 3 furnizori au solicitat deschiderea insolvenţei * Laurenţiu Ţăranu, patronul EUROEST OPERATION (CONSTRUCT), a mai infiinţat anul acesta alte patru firme Conform propriei pagini de internet, firma EUROEST OPERATION SRL Constanţa (J13/2885/2005; CUI 17935366) este o companie de top, in permanentă creştere şi dezvoltare. Laurenţiu Ţăranu (născut la data de 14 mai 1976), unicul asociat al firmei, nu s-a mai obosit să actualizeze conţinutul site-ului, pentru că singurele elemente care au crescut in această societate in ultima vreme sunt datoriile şi facturile neplătite către furnizori. Drept urmare, in aprilie 2010 societatea a intrat in insolvenţă, lăsand in urmă datorii in valoare totală de 21.807.334,67 RON, după cum rezultă din tabelul definitiv al creanţelor comunicat de către Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. EUROEST OPERATION SRL Constanţa a fost infiinţată in 2005, avand ca obiect de activitate Lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, unicul asociat al firmei fiind Laurenţiu Ţăranu. Societatea a incheiat anul 2008 cu o cifră de afaceri de 28.305.794 RON şi un profit de 30.665 RON, dar in 2009 situaţia s-a schimbat radical, in sensul că, deşi cifra de afaceri a crescut la 40.577.623 RON, firma a incheiat anul cu pierderi de 5.465.005 RON şi cu datorii imense către furnizori şi chiar către angajaţi